Вълшебно преобразяване на дом на пет нива в Полша

Публикувано на 10/11/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 2 580 пъти

Предизвикателството за дизайнерите е да постигнат добра комуникация между отделните нива в дома. В допълнение към това желанието им е да помогнат на естествените слънчеви лъчи да си пробият по-лесно път в помещенията.


Вълшебно преобразяване на дом на пет нива в Полша

Всяко жилище носи в себе си красота, приветливост и уют, а условието за това тези качества да са видими, е талантливи дизайнери да ги извадят на повърхността. Едно вълшебно преобразяване се случва с дом на пет нива в гр. Познан, Полша, където първоначалната неугледност и сумрачност отстъпват място на повече светлина и свежест в помещенията. Дали проектантите от Neostudio Architekci са се справили и какво са сътворили с поверените им 90 кв.м., ще разберем от следващите редове. А ако вие имате нужда да промените визията на дома си, винаги можете да разчитате на професионалистите в MaistorPlus.

Вижте още: Невероятно преобразяване на жилище, побрано в едва 40 кв.м.


Оптимизиране на изкуственото осветление

За времето, в което слънцето е вече залязло, а и за по-закътаните сектори от дома, са положени усилия да се оптимизира и изкуственото осветление.


Стени в бяло

Стените във всички помещения са пребоядисани в снежно бял цвят. Макар и да изглежда лишено от оригиналност, решението дава своите добри ефекти. Постига се позитивна атмосфера и усещане за повече пространство.


Бялото превзема и кухнята

Прехвърляме се в кухнята, където не само стените, но и кухненските шкафове са под властта на белия цвят. Лаковото им покритие помага на светлината да се отразява и да се разпредели равномерно в пространството на стаята.


Стъклени панели

Стъклени панели заменят солидните, плътни стени там, където това е възможно. Това осигурява добра звукоизолация, а в същото време не възпрепятства притока на светлина.

Вижте още: Оригинални кухни от стъкло


Стълбище за книги

Не, на снимката горе не виждате стълбище, макар и силно да прилича на такова. Не е предвидено някой да се качва или слиза по него. Просто дизайнерите са решили да намерят оригинално решение за съхранение на книги.


Семпла и изчистена баня

Макар и малка, банята очарова със своите семплост и изчистеност. Облицована е с плочки само от един вид, които заемат стените от пода до тавана.

Може би е време да помислите за преобразяване и на вашия дом? Независимо дали имате нужда от леки промени или от цялостен ремонт, най-бързо и лесно ще разрешите този въпрос, като се обърнете към специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, изберете начин за комуникация с майсторите, сравнете оферти и препоръки, и изберете изпълнител, който максимално отговаря на вашите изисквания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
29 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
12 извършени проекта