Безплатен вход за три дни в първия 3D планетариум в Пловдив

Публикувано на 19/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/07/2016 | Видяно 4 395 пъти

3 D филми предимно за космоса, планетите и други небесни тела ще бъдат представяни пред публиката. Първите от тях вече са доставени, наред и с други научнопопулярни теми, представящи различни представители на растителния и животинския свят. Наличен е и необходимият софтуер. Залата е с капацитет за 20 души, като входът да нея се плаща отделно от този за музея.


Безплатен вход за три дни в първия 3D планетариум в Пловдив

Безплатен вход за три дни ще предложи първият 3D планетареум у нас, който предстои да бъде отворен в Пловдив, след като бе представен месец по-рано. Очаква се на 19.10.2015 официално да са приключили ремонтните дейности по Природнонаучния музей, където се помещава планетариумът. Веднага след това жителите и гостите на града ще могат да се възползват от безвъзмездното пребиваване в света на звездите.


Отстъпки за ученици и по-големи групи

Планетариумът ще бъде още по-атрактивен с отстъпките, които предоставя за учащите се, както и за групови посещения. Директорът Огнян Тодоров споделя: "Планетариумът дава възможност не само да се привличат туристи към Пловдив, а и да се провеждат открити учебни часове по астрономия, география, физика и други науки. Посещението на 1 човек е 10 лв., а за ученици и по-големи групи - 3 лв."


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта