Чисти и искрящи бели мебели

Публикувано на 14/12/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 14/12/2022 | Видяно 3 154 пъти

Белите мебели са страхотна идея за дома, стига да останат чисти и искрящи, както при самото им закупуване. Днес ще ви дадем страхотни съвети как да запазите белите си мебели в състоянието, в което сте ги купили.
Ако не може да се справите с определени петна, винаги може да потърсите специалисти в сайта ни www.maistorplus.com, там ви очакват профили на хора, които ще ви помогнат със задачите, с които не може да се справите сами.

 

Запомнете, че интериорът е олицетворение на вас самите и ако душата ви иска бели мебели – просто го направете. Знаем, че с тях вървят и хилядите притеснения и въпроси „Ами ако се изцапат?“ „Ако пожълтеят с времето?“ … Всичко това е нормално, но ако знаете как да се грижите за тях – няма да имате проблеми.
 


Пазете от разливи и петна и чистете точното място

Пазете от разливи и петна

Най-добрият начин да поддържате бялата си мека мебел чиста на първо място е да направите всичко възможно, за да предотвратите петна. Обработете дивана си с предпазител срещу петна. Повечето почистващи фирми ще могат да предложат тази услуга. Със сигурност с търсене може да намерите нужните препарати и сами да обработите мебелите си.

Почистете правилното място

Петната са нещо нормално. С някои от тях дори пералнята не може да се справи. В случай на разливане на червено вино например, както и на други по-сериозни петна, времето за реакция е изключително важно. Дръжте препарати и кърпи за почистване на удобно място и реагирайте веднага като почиствате локално. Не е нужно да чакате мебелите да се замърсят, за да вземете нещата в ръце.
 


Как да използваме препарати?

Белина? По-скоро не.

Използвайте белината в крайни случаи. Тя е препарат, който несъмнено чисти добре, но е възможно почистеното от белината след време да пожълтее. Опитайте с други препарати и най-вече бърза реакция с чиста вода, за да не се налага да използвате силни препарати, които може да навредят на мебелите ви.

Дръжте далеч от пряка слънчева светлина

Слънчевата светлина може да причини избледняване на части от мебелите ви и така рискувате те да станат на петна и да развалите красотата на бялото. Ако е възможно дръжте ги далеч от прозорците и източниците ви на слънчева светлина.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта