5те най-оригинални вани - прекалено екстравагантни или създадени точно за вашия вкус?

Публикувано на 19/07/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 12 068 пъти

Можете ли да си представите, че сте се потопили в искрящи балончета в подобие на хамак, който елегантно се извисява на известно разстояние от земята и ви позволява почти да усетите морския бриз в косата си. Такава е била идеята на създателя на тази оригинална вана, която сякаш е извадена от някой футуристичен филм.

Вижте още: 4 грешки, които да избягвате при ремонт на банята


5те най-оригинални вани - прекалено екстравагантни или създадени точно за вашия вкус?

Взимането на вана е страхотно удоволствие в края на напрегнат ден. Със следващите няколко разкошни примера обаче релаксът ще надмине неочаквани върхове. Представяме ви тези изящни вани, истински произведения на изкуството, и се надяваме да ви вдъхновим да оформите свое кътче за отмора в банята. Заслужава си!


Във ваната на Пепеляшка

Ако искате приказна атмосфера в банята, това е идеалното решение за вас. Тази обувка на Пепеляшка е перфектна за всеки размер кандидат-принцеса. Дизайнът ѝ и околният интериор могат да варират според цветовите ви предпочитания, а формата на впечатляващата вана е вдъхновена от историите за кралски особи, дракони, рицари, дами на сърцето и омагьосани гори.


Някога през Каменната ера...

Тенденцията за био- и екопродукти отдавна е застигнала и обзавеждането за баня. Ако искате да се къпете в стил семейство Флинтстоун, не пропускайте да се снабдите с подобие на камък от гората, което да инсталирате под душа. На пръв поглед съоръжението не изглежда особено удобно, но производителите твърдят, че веднъж опитате ли техните вани, няма да пожелаете да се потапяте в други.


С книжка в банята

Създателят на тази прелестна вана е предвидил широки и удобни рафтове към нея за любителите на книгите. По този начин можете да съхранявате предпочитаните от вас литературни произведения, албуми, пътеводители и каквото друго би ви се приискало да разлистите, докато взимате вана.

Интересът към библиотекарското предназначение на уреда обаче не се е оказал особено голям, така че маркетингът на устройството впоследствие залага на рафтовото наличие, като на предимство при съхранението на кърпи, лосиони и кремове.

Желаем да отбележим, че за истинските страстните читатели са помислили фирми, които трансформират любимите ви произведения във водоустойчиви четива - със специална подвързия и хартия. Просто за всеки случай.

Вижте още: Защо си заслужава да изберете розовия цвят за своята баня


Отплавайте далеч от ежедневието с изискана вана-лодка

Със своята простота и съвършена елегантност дървените вани са черешката на тортата в продуктите за баня. Умело обработени, лакирани и полирани, те се превръщат в персоналното ви тайно средство за бягство от всекидневните проблеми - сякаш сте се качили на малка лодчица и сте поели на далечно пътешествие.

За да постигнете вълшебна атмосфера и във вашата баня, на практика не е нужно толкова много, колкото може би ви се струва. Спокойно можете да намерите достъпни решения и изпълнения, при това - разчитайки на доказани професионалисти. Пуснете безплатно заявка за предстоящ ремонт в MaistorPlus и ще получите конкурентни оферти от регистрираните при нас майстори. Разгледайте спокойно получената информация, както и оставената обратна връзка за специалистите в сайта и изберете най-доброто решение за вас. Успех!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта