Открий най-подхоящия изпълнител бързо и лесно

Публикувано на 05/05/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 691 пъти

Изпратихме месец април с много нови подобрения по платформата с цел улесняване на вас, нашите клиенти! Запознайте се с новостите и дайте своята обратна връзка, за да можем да продължим да развиваме услугата MaistorPlus!


Намери изпълнител лесно и бързо

  • Виж Бизнес сайт - разглеждате подробно Бизнес сайта на изпълнителя и го каните да работи по вашия проект;
  • Поискай оферта - можете да Поканите фирмата или майстора по вече съществуващ ваш проект ИЛИ да го поканите на работа по нова заявка, която да опишете на момента.


Подобрения в профила и улеснение при избор на изпълнител

След като сте пуснали заявка и имате собствен профил в платформата, много по-ясно вече виждате онлайн визитката на професионалистите, може да проследите с лекота съобщенията и офертите им към вас, да се запознаете с качените от тях снимки и да разгледате оставените за тях оценки. Всички кандидатствали изпълнители се показват подредени, с техния определен статус (дали сте ги поканили, наели, оценили), имате си меню за всяка заявка. Разгледайте вашите проекти и се запознайте с новостите, а ако нямате регистрация, каним ви да направите това оттук.

Отново имате опциите да поканите изпълнителите, които одобрите. Важно е да бъдете улеснени, да достигате по-лесно до тези, с които искате да работите, за да може вашият ремонт да стартира успешно и обратната връзка да е положителна.


Нова услуга: директно обаждане от 3-ма изпълнителя

За всички тези, които желаят по-бърза и директна комуникация с изпълнителите, които са заинтересовани от заявката ви, вече имате възможността да изберете нова опция.

---> Виж подробности


Най-четени статии за месец април

Някои статии предизвикват голям интерес от ваша страна! Споделете с нас по какви теми желаете да научите практични и интересни факти и съвети и ние ще се погрижим да не останете разочаровани. Ето някои от откроилите се статии за миналия месец:



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта