Февруарски новости

Публикувано на 03/03/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 843 пъти

Макар и по-кратък, февруари месец също се откроява с интересни събития, новости около платформата, нарастващ брой заявки, надъхани архитекти, майстори и фирми за ремонтни дейности! Като една развиващата се услуга, целяща непрекъснато да се подобрява и да намира нови начини да удовлетворява нуждите на своите клиенти, MaistorPlus не се спира и задоволява с постигнатото, а нетърпеливо се стреми напред! В тази връзка ще ви запознаем с най-отличителните моменти през февруари месец, за да може и вие да сте част от този непрестанен процес.

Медиите за нас

Познавате ли основателите на MaistorPlus? Искало ли ви се е да ги разпитате и да разберете малко повече за мотивацията и амбициите им? Сега имате възможността да си отговорите на част от въпросите! А ако остане нещо недоизказано, питайте на воля! Търсейки своите отговори, списание "Икономика" проведе интервю с главните заподозрени и публикува откритията във февруарския си брой.

---> Прочетете интервюто: Списание Икономика за MaistorPlus (62-63 стр.)


Новости

Канене на изпълнител на работа

  • За изпълнители: Желанието на всеки специалист е клиентите да могат лесно и бързо да стигнат до него, след като са се запознали с предлаганите от него услуги. На Бизнес страницата на всеки изпълнител вече има бутон "Покани на работа", който улеснява именно този процес. Пуснатата заявка се изпраща директно към харесания професионалист. При приемането на поканата, телефонните номера взаимно се разменят и започването на съвместната дейност става по-директно, бързо и сигурно.
  • За клиенти: Когато се роди идея за ремонт или се наложи спешен такъв, е необходима бърза ответна реакция и сигурна връзка между клиент и изпълнител. След като веднъж сте разгледали Бизнес страниците на професионалистите и сте харесали някой, можете директно към него да отправите своите ремонтни нужди. Поканвайки го, вие изявавате желанието си за съвместна работа (разбира се, след проведен разговор/оглед).


Подобрение на секцията "Моите заявки" за изпълнители

Продължаваме с подобряване качеството на предлаганата услуга! Секцията "Моите заявки" е оптимизирана, но очаквайте да внедряваме все повече улеснения, следвайки и вашите насоки и препоръки! 


Изпълнител на месеца

Месец февруари не се забави да открои изпълнителите, спечелили доверието и усмивките на своите клиенти. Северин Ленков и неговата бригада спечелиха 3 положителни оценки за един месец и не се съмняваме, че ще продължават в същия дух! Можете да намерите предлаганите от тях услуги в сферата на Боядисването и Декорацията, както и Ремонт на Баня.

---> Изпълнител на месеца: Северин Ленков


Бизнес сайт на месеца

Впечатлението на клиента се създава с първото "надникване" в работата на изпълнителите. Като онлайн услуга това се случва чрез добре оформени профили, професионално попълнена информация, подробно описани дейности, качени снимки и препоръки-с едно дума, добре представени Бизнес станици. Февруарските оскари в тази категория отиват при фирма “Ен Пи Ен Кънстракшън” ЕООД. Предлагат голямо разнообразие от услуги, гарантирайки качество на разумна цена.

---> Бизнес сайт на месеца: Ен Пи Ен Кънстракшън

Основно търсене по категории през февруари:

Това не е всичко! Продължаваме да работим за подобрение, развитие, оптимизиране, улеснение, разузнаване на нови услуги и пазари! Останете част от това преживяване като споделяте вашите идеи и съвети! А към регистрираните изпълнители можете да се обръщате за професионална помощ. Пуснете безплатно заявка за ремонтната дейност, която ви е необходима и сравнете получените оферти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
16 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта