Водещите събития за нас през 2014г.

Публикувано на 05/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 586 пъти

Изминалата година за нас бе изпълнена с изключително много събития, постигнати цели, предложени полезни услуги, усъвършенстване в професионален и личностен план, оптимизиране на платформата и поставяне на нови посоки за развитие. Пред нас се откриха възможности, изградихме колегиални отношения с партньори, запознахме се с добри приятели, спечелихме лоялни клиенти! Смеем да твърдим, че 2014г. ни даде добър тласък, за да посрещнем настоящата година с нови сили, завидни амбиции и устремени желания за развитие! Нека да споделим с вас водещите събития от годината и от целия екип да ви благодарим, че сте били част от големия колектив на MaistorPlus.

Събития

Започваме още в началото на годината, когато на 28-ми февруари в Дома на Европа се проведе конференцията ReAct Sofia: “Икономиката в ЕС-кризи и възможности”. Бяхме поканени да участваме в информационната кампания на събитието като пример за млади предприемачи с иновативен бизнес. 

-> Запознайте се по-подробно със събитието


MaistorPlus на Българска Строителна Седмица

МаistorPlus взе участие на изложението Българска Строителна Седмица

14-тото издание на Българска Строителна Седмица се проведе между 19 и 22 март в Интер Експо Център, София. На изложението се представиха 107 от водещите компании в строителния бранш. А един от основните дискусионни форуми по време на събитието беше под мотото “Да събудим строителството”.

Благодарим на организаторите за възможността да се включим в изложението!

о


Медиите за нас

От Новините на NovaTV се обърнаха към MaistorPlus за коментар на тема, по която сме добре подготвени: “След 20 години все повече хора ще работят онлайн“. Благодарим на репортера Мария Димитрова и оператора Огнян Пенев за избора на толкова актуална тема.

-> Вижте репортажа


MaistorPlus в новинарския сайт Dariknews.bg

След великденските празници новинарският сайт Dariknews.bg публикува статия за MaistorPlus. Според статистиките в следващите 20 години броят на потребителите, които ще търсят услугите на майстор или строителна фирма в интернет, ще продължава да се увеличава. Ето защо дадохме пример с 3-ма от майсторите в сайта, които вече обръщат внимание на своето онлайн присъстивие:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в новинарския сайт на Дарик.


Месец на ремонтите

Стигаме и до така приятното време на годината - лятото и засиленото време за ремонти. За втора поредна година MaistorPlus взима дейно участие в кампанията “Месец на ремонтите”, която продължи до септември. В края на юли новинарският сайт Dnes.bg публикува статия за MaistorPlus, в която представи дейността на платформата и работата на двама от изпълнителите в сайта:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в сайта на Dnes.bg

Проливните дъждове през лятото станаха причина за появата на неизправности във водопроводната и канализационна инсталация на много домакинства в България. В края на август една от водещите телевизионни медии разобличи със скрита камера водопроводчик, измамил стотици хора. От новинарския уебсайт Dnes.bg ни потърсиха за коментар по темата с въпроса: “Как да намерим добър водопроводчик и какви професионални качества трябва да притежава той?”

-> Вижте какво отговорихме

Използвахме възможността, за да похвалим добрата работа на някои от изпълнителите в сайта пред участниците в конкурса “Месец на ремонтите” и всички читатели на Dnes.bg:


Новини

MaistorPlus започна месец май в нов офис. Както всяко преместване на ново място, и нашето беше съпроводено с ремонтни дейности и освежаване на помещенията. Благодарение на изпълнителите в сайта, много бързо се справихме с тези препятствия и досега се радваме на просторен и уютен втори дом без забележки по изпълнението :)

-> Вижте статията за преместването ни в новия офис


Изпълнител на годината

Искаме да отделим време за едни от нашите най-добре представили се изпълнители през годината-регистрирани в различни категории, ползващи активно услугата на MaistorPlus и оставили доволни клиенти след извършените ремонтни дейности. Разгледайте профилите им и оставената обратна връзка за тях!

  • Светозар Богданов - Ще намерите неговите услуги в категориите "Мебели и обзавеждане" и "Дърводелски услулги".  
  • Иван Младенов - Предлага дейности от няколко сфери на работа: Сухо строителство, ВиК и електро-инсталации, шпакловка, боядисване и др. 
  • Иван Тодоров - Фирма, предлагаща за вас голям брой ремонтни дейности.
  • Антон Петров - Основно специализирани в електроуслугите.
  • Йончо Панталеев - Ще го срещнете в катефориите "Железарски услуги", "Боядисване и декорация" и "Сухо строителство".


Бизнес сайт на годината

Важно е да отбележим, че като онлайн услуга, която предлагаме, представянето на нашите изпълнители започва от техните Бизнес страници. Необходимо е тяхното онлайн "портфолио" да печели клиентите и да създава доверие у тях. Затова подчертаваме важността на професионалното и качествено оформяне и поздравяваме следните изпълнители:

  • Мариета Сотирова - Архитект Сотирова има над 7 годишен стаж в архитектурни фирми, а в наши дни е съдружник в Pepa Di Marа.
  • Калоян Иванов - Калоян и екипът му, специализирани в цялостни и частични ремонти, поставят обещаващо начало на професионалното си развитие в MaistorPlus.
  • Румен Иванов - Фирма РУ МЕБЕЛ ще ви изработи всеки мечтан мебел или аксесоар по ваш вкус и желание.

Топ заявки

С това можем да обобщим главните събития, които ни доведоха до този момент. Благодарим на всички за подкрепата, препоръките и търпението! Целта ни е да продължим да се развиваме и можете да очаквате още по-силна и интригуваща година от нас. Ще ви изненадаме с много нови идеи и услуги, както и сме отворени за вашите предложения и съвети! 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта