Невероятен апартамент в Париж, събран в 8кв.м.

Публикувано на 17/02/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 8 190 пъти

Какво си представяте при мисълта за 8 кв.м. жилищна площ? Антре, спалня, кухня, трапезария, дневна, баня? Лесно можете да видите поотделно тези помещения, защото заемат едно и също пространство. Идеята всички те да бъдат събрани на тези безумно малко квадратни метри, по всяка вероятност ви изглежда абсурдна. Но не и за дизайнерите от архитектурната агенция Kitoko Studio. Използвайки точно 8 кв.м., те успяват да създадат невероятно малък апартамент в Париж, спретнат, удобен и функционален. Дали са се справили добре, предстои да разберем в настоящата статия.  

Вижте още: Свеж и цветен апартамент в сърцето на Варшава


Намерете скритите мебели!

Фразата "Нещата не са такива, каквито изглеждат" приляга идеално за този малък апартамент. На пръв поглед, това е просто една стена с шкафове и гардероби, все едно сме попаднали в много стилен дрешник или килер. Но нека надникнем зад вратите, за да разберем как точно се е напъхал зад тях цял един апартамент с всичките необходими услуги и принадлежности.


А дали е само секция?

Малък склад, където могат да се сложат книги, обувки и разни други потребни джаджи. Но води и към неподозирана "стая".


Усамотена спалня

Не бързайте да заспивате, огледът едва сега започва. Просто искахме да ви покажем къде се случват приятните сънища в този малък апартамент. Нагоре по стълбите и сте право в леглото! Предвидено е и отделно осветление за импровизирания спален кът. А плъзгайки вратичката, можете да избегнете любопитните погледни или първите слънчеви лъчи.


Продължаваме с мултифункционалните мебели

Малко по-късно ще разберете къде може да си приготвите храна, засега нека видим само къде се е скрила масата, която служи както за хранене, така и за работа. Дори има и два стола, хитро прикрепени под нея. Когато не я използвате, просто я плъзвате обратно.


Всичко се намира на една ръка разстояние

Добре подредени, организирани и спретнати намирате и вашите дрехи и обувки. Място има за всичките ви необходими вещи, макар и скрити от погледа на гостите ви.


Напред към кухнята!

Малката кухничка в този невероятно малък апартамент в Париж разполага с нужното за една добра домакиня. Когато мивката не се използва, остава скрита под капак, а микровълновата дори не се вижда с просто око.


Да надникнем в банята!

Отваряйки поредната магическа врата в това изумително жилище, виждаме къде се е скрила банята. За всеобщо учудване намираме всичко нужно–душ, тоалетна чиния, мивка, а даже и шкаф под мивката. Бойлерът за гореща вода е сгушен в поредния импровизиран шкаф, под рафтове с книги.


Поглед отгоре

Ето как изглежда това чудо на дизайнерската мисъл, погледнато отгоре. Толкова малко площ, с толкова много възможности! Вярвате или не, всичко това се е събрало само в 8 кв.м.


Отлични решения и за вашето малко жилище!

След този вълнуващ оглед на невероятно малък апартамент в Париж у вас се е надигнал неустоим порив да преустроите килера си в мезонет? Помнете, че в MaistorPlus можете да откриете над 3 000 специалисти и да подберете сред тях едни от най-добрите майстори за мебели по поръчка, готови да посрещнат вашите предизвикателства. Направете безплатна заявка за ремонт, вижте офертите и се спрете на най-добрата от тях.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
14 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
121 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
14 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
43 извършени проекта
Андрей
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта