30 оставени мнения от 38 извършени проекти
4.73 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Адриана Д преди 19 месеца за Освежаване на обект за бързо хранене | София

“Останахме много доволни от цялата работа на Тодор. Всичко беше изпълнено в срок и с много добро качество. Ремонтът беше на търговски обект и цялата работа беше свършена на професионално ниво. Със сигурност ще го наема отново за следващия ремонт. Благодаря за личното отношение.”

Денислав Денчев преди 25 месеца за Освежаване на офис | София

“Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок.
Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заедно и определено го препоръчвам и на други Възложители, Инвеститори и клиенти.”

преди 86 месеца за Боядисване на 2 стаи и шпакловка и боядисване на коридор | София

“Наехме Тодор за освежителен ремонт на апартамента. Отлично свършена работа, в много кратки срокове, като крайният резултат е страхотен. Не сме имали никакви притиснения по време на ремонта. Тодор е много харизматичен и отдаден на работата си човек, на когото може да се разчита. Със сигурност бихме го наели отново в бъдеще.”

преди 92 месеца за Боядисване и шпакловане на стая | София

“Възхитена съм от извършената работа.
Стените са шпакловани и боядисани, толкова добре, че смело мога да заява, че нямам никакви забележки.
Силно препоръчвам този майстор, освен че работи добре, може да ви посъветва, да ви даде точните решения за изпълнение на проекта ви и да ви насочи в избора на материали.
Отново бих работила с него!

преди 95 месеца за Боядисване на таван + 3 стени. Редене на камък (кокал) на 4-та стена. | София

“За това че Тодор и хората му работят добре, може да видите и в другите коментари. Това е и причината, да го наема. Това което ми направи силно впечатление е неговата компетентност. Не само може да види проблемите (оставени от предишния "майстор"), но и да предложи повече от едно решение за тях. Сам предложи и носеше договор, не е имало нужда, да се пазарим за каквото и да било. Работата беше свършена точно както се бяхме разбрали и в срок. Приятен и разбран човек. Ще го препоръчам на приятели и познати.”

преди 128 месеца за Шпакловане на цял апартамент | София

“Ако кажа, че сме изключително доволни от работата на Тодор, ще е прекалено скромно. Възхитени сме от отношението му, желанието му за работа и качеството на изпълнената услуга.
По принцип сме доста претенциозни и не преглъщаме дори най-малките точици и неравности. Тодор приемаше с усмивка всяка една наша претенция, а най-важното е, че ни спаси от всички поразии, които бяха направили майсторите преди него.
Изключително сме му благодарни!”

преди 129 месеца за Боядисване на таван и лепене на тапети | София

“Много съм доволна от Тодор Тодоров! Старателен, отговорен, точен.
Не на последно място - възпитан и услужлив.”

преди 73 месеца за Цялостен ремонт на кухня | София

“Сключих договор с Тодор през август 2016 г. Първоначално уговорената сума беше около 1000 лв., впоследствие се увеличи над 1400 лв., но винаги имаше молби от негова страна за предварително плащане. Проявих разбиране и му платих всичко, преди да е приключил. Грешка, която ще помня цял живот! След като взе парите, започна да става все по-трудно да се уговоря с него да дойде, за да свърши работата си. Не съм от хората, които вдигат скандали и нямам много заплашителен вид, така че започнаха молбите пък от моя страна да довърши ремонта - и така, почти 2 години! В договора пише, че срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 30 дни, след което започват да текат неустойки. Отстрани сигурно дори не е за вярване колко дълго продължи това, близките ми започнаха да се шегуват с мен, защото аз все чаках майстор. Доволна съм само от гранитогреса, който сложи негов колега и от боядисването, което също прави основно друг човек. След свързването на водопроводните тръби обаче първо течеше само студена вода от смесителната батерия, защото топлата я бяха свързали към миялната, после стана теч, след който новият ми кухненски шкаф се разкраси завинаги с петна. Лед-осветлението е залепено толкова грубо, че се вижда половин сантиметър силикон, а первазите, които сложи на една врата сигурно биха подхождали на работата по трудово на непохватно дете в 4 клас. За всичко това ще търся отново майстор, който да го преправя. В договора беше включена и цена за извозване на строителните отпадъци, но 4 чувала останаха в общото помещение на етажа, докато съседи не ми помогнаха да ги изхвърля. Това, което отлагаше от самото начало, но така и не си призна, че не може да направи, е слагането на въздуховод на абсорбатор. Излишно е да споменавам, че не съм ползвала абсорбатора, а гаранцията му вече изтече. Идвал е вкъщи безброй пъти, за да отвори само шкафа, да си запише какво да вземе и да изчезне отново... до следващия път със същия сценарий. Разбира се, ще си платя отново, за да бъде довършен ремонтът. В никакъв случай не препоръчвам да наемате Тодор, дори да е последният останал свободен майстор, но ако все пак рискувате, коректно е да предупредя бъдещите му клиенти - внимавайте, не плащайте предварително и се дръжте грубо и заплашително, ако започне да се бави. Имайте предвид, че в началото може да каже, че извършва всякакви дейности, но всъщност го прави ужасно некачествено. Ще сигнализирам и администраторите на сайта, за да знаят, че регистриран при тях изпълнител не изпълнява поети ангажименти към клиентите си, а това, което е направил, е с изключително ниско качество.”

преди 86 месеца за Къртене и ремонт | София

“Не знам дали въобще оставените мнения са реални, но аз по некадърни майстори не съм срещал. Наех ги за ремонт на хол и кухня, а след тях трябваше да идват други майстори да оправят останалите стаи, които те съсипаха. Още на 3-тата седмица след "ремонта", шпакловката се напука и трябваше да се връщат да я правят на ново. Замазката която правиха на пода на места е като пързалка. Трябваше да вкопаят кабелите за тв и интернет в стената, но разбира се и тук се издъниха и сега на единият телевизор който е вдигнат на стената няма сигнал, защото кабелът е прекъснат някъде. Платих да ми направят фигура на стената, най-елементарна фигура представляваща 3 правоъгълника с 3 квадрата в тях, на пръв поглед нищо сложно, но за тяхната бригада - Mission Imposible... Смениха се 3 човека да я правят, кой от кой по-некадърни и в крайна сметка няма нито един правоъгълник направен като хората. А шпакловката на фигурата ... ако накарам жена ми да я шпаклова съм сигурен че ще се справи, ако не по-добре, то поне на същото ниво. Трябваше да облекат 2 трегера с гипсокартон...единия вече е със спукана шпакловка, чакам и другия всеки момент. И най-голямата наглост за мен ... позволиха си да ОТКРАДНАТ от вкъщи. След дълги преговори с Тошко той обеща да ми възстанови кражбата, но в един мил момент просто спря да си вдига телефона и спря да ми отговаря на съобщенията. Само да вметна че ремонтът завърши преди 3 месеца не преди 30 години, а всичко вече се разпада. След елементарна проверка разбрах, че 1 месец преди да започне ремонтът вкъщи всички сметки на фирма ВТ Тодоров с управител Тошко вече са били под запрещение на съдия изпълнител, тъй като е осъден от "доволен" клиент. Сега ще му се случи същото, но от моя страна. Той дълго време ме молеше да не оставям негативен коментар в сайта, но вече ми писна. Дано повече хора видят коментара и да не правят същата грешка, най-елементарна проверка на това което казвам е да го накарате да му преведете парите по банков път...”