18 оставени мнения от 26 извършени проекти
4.78 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 118 месеца за Окачен таван на баня | София

“Валери реагира много бързо и окаченият таван се получи отлично, като впоследствие изпълни и някои допълнителни работи - монтаж на моноблок, демонтаж и монтаж на интериорни врати, изработка на кухненски шкафове, шпакловка на стени и тавани. Много съм доволна и го препоръчвам!”

преди 130 месеца за Зид от итонг | София

“Благодарим на Валери за изключително бързата реакция и отличното изпълнение :)”

Виж снимки
преди 131 месеца за Шумоизолация на стени от панелен апартамент | София

“Много съм доволна от избрания майстор. Той прояви изключително коректно отношение и добронамереност при изпълнение на всички договорени дейности. Работата беше извършена с голяма прецизност, без никакви грешки или поражения върху съществуващия интериор. Беше проявена висока дисциплина, работеше се по набелязания график и се спази уговорения срок без нито един ден забава. Извършиха се и доста допълнителни довършителни дейности без да е имало предврителна уговорка. С удоволствие препоръчвам майстора като квалифициран, коректен и съвестен майстор.
Иванка Ангелова”

преди 121 месеца за Лепене на плочки | София

“Бавно изпълнение. От залепените плочки също не съм доволен.
Пода не е нивелиран, на места разликата в нивото между две съседни плочки е много голямо и има ръб. Под някой плочки няма достатъчно материал и удрят на кухо. ”

Валери Георгиев отговори: Виж снимки

Така е когато решите да прескочите шефа,и да се договаряте с работника.