Помислете за интегрирането на мивката, душа и казанчето

Последна редакция на 06/05/2024 от Габриела Санчес

Водоспестяващ аератор - 5, 49 лв.

  1. Водоспестяване и енергоспестяване.

Ако мивката, душът и казанчето в банята ви все още не са оптимизирани с водоспестяващи изделия, добре е да обмислите тяхното интегриране. Това ще окаже благотворен ефект не само върху вашия месечен бюджет, но и върху околната среда като цяло.

  • За мивката - спестяването на вода става чрез монтирането на водоспестяващ аератор в лебедката на смесителя, както и на устройства, ограничаващи водния дебит. Водоспестяващите продукти ограничават дебита на водата без загуба на комфорт. Благодарение на системата за регулиране на водата и вкарания повече въздух в нея се получава мека струя с постоянен воден дебит, без замърсяване с варовик. Инсталирането става бързо и лесно. Обикновеният смесител пропуска около 60 литра вода за 4 минути, докато водоспестяващият аератор намалява този разход на около 36 литра при абсолютно пълен комфорт (при налягане от 3 бара).
  • За душа - нормален душ пропуска за 7 минути около 140 литра вода. Водоспестяващото устройство за душ спестява без никаква загуба на комфорт до 56 литра. Монтира се в шлауха или слушалката с гумата по посока на водата.

Водоспестяващ шлаух за душ - дължина 1,50м, 12 л/мин, защита срещу усукване/скъсване, двойна оплетка, хром, 16,99лв.

Водоспестяващ душ - 9 л/мин, 3 струи на водата,самопочистваща функция, хром, 11,99лв.

  • За тоалетното казанче - механизмите за тоалетните казанчета също могат да бъдат водоспестяващи, като позволяват регулирането на количеството вода чрез оптимизирани пълнещи и изпразващи механизми.

Пълнещ механизъм за тоалетно казанче - странично пълнещ механизъм с месингов щуцер 3/8”, много бързо пълнене - 6 литра за 38 секунди ,безшумен 23 dBa сервомеханизъм, система за лесно почистване от наслоения варовик, без изваждане, защитен филтър за едри частици на входящата вода, 8,99лв.

Изпразващ механизъм за тоалетно казанче - универсален, с 2 бутона хром - 1/2 и пълно изпразване, водоспестяващ – позволява регулирането на количеството вода, иноксов кабел, 19,99лв.

Свързано:

Да изградим заедно банята мечта