Amoroso Residence - Лос Анджелис, Калифорния

Последна редакция на 14/05/2024 от Люси Любомирова

Проектирана през 2017 г., Amoroso Residence е частна къща в Лос Анджелис, Калифорния. Разположена на площ приблизително от 280 кв.м., тази живописна сграда се състои от три спални. Определящите характеристики на тази конструкция са извисяващите се тавани, приятният персонализиран декор и плъзгащите се стъклени врати, които се простират по цялата височина от тавана до пода. Разбира се трябва да се добави към всичко това и привличащата с комфорт тераса, която ни приканва да излезем навън за кафе, следобеден коктейл и приятни разговори. 

Вдъхновението за тази сграда идва от смесица от скандинавски дизайн и модернизма на съседните сгради в това уединено място. Вторият етаж на къщата предоставя панорамна гледка и тераса за още повече наслада и богатство на преживяванията. 

Къщите могат да бъдат изградени с разнообразие от материали и в различни форми и размери. Един човек може да предпочита градско жилище от бетон и стъкло, докато друг може да е склонен да живее в извънградска къща с градина, но независимо от това кой стил предпочитате, има един материал, който идва от древността и подхожда на всички - дървото.

Малко са хората, които не биха се възхитили от уютното очарование на този прекрасен природен материал и на къщите, изградени от него. Ако сте се вдъхновили и пожелали за себе такъв дом, заявете своя проект тук и потърсете съдействие за неговата реализация сред специалистите с богат опит и десетки успешно завършени проекти. 

Свързано:

Идеи за къщи Дървените къщи - естетика, устойчивост и комфорт