Модерна farmhouse кухня

Последна редакция на 09/05/2024 от Люси Любомирова

Какво може да искаме повече от това - всички предимства на модерната кухня съчетани с носталгията на селския стил. Линиите са изчистени, материалите отново естествени, но липсват контрастите и месинговите детайлите.  

Тази модерна кухня се характеризира с много светлина и стъклени вратички на шкафчетата, за да разкрият цялата красота на модерните съдове и сервизи. Цветовата схема е спокойна и изтънчена в бяло, сиво и черно, допълнена от натуралните тонове на дървото, хладното докосване на мрамора и сребристия блясък на метала. Класическите тонове се въплъщават в носталгичния и стоплящ farmhouse стил. 

Добавянето на селски чар в модерните пространства може да бъде един отличен начин да внесете уют и топлина във вашия дом. Съчетаването на естествени материали, прости форми и традиционни елементи може да създаде уникална атмосфера, която е и съвременна, и уютна.

Независимо дали предпочитате какъв стил предпочитате, има много начини да включите чарът на farmhouse стила във вашия интериор. В крайна сметка, най-важното е да създадете пространство, което отразява вашия личен стил и ви кара да се чувствате комфортно.

Свързано:

Как да добавите селски чар в модерните пространства - кухня в стил farmhouse