Ламиниран паркет на пода

Последна редакция на 08/05/2024 от Люси Любомирова

Друг начин да спестим пари е да поставим ламиниран паркет вместо плочки на кухненския под, същото като в останалата част от жилището. Това решение има предимство: ако жилището е малко, подовата настилка във всички стаи е добре да бъде еднаква, защото това визуално разширява пространството.

В допълнение, ламинираният паркет е много лесен за монтаж и поддръжка, лесен за почистване и ако изпуснем нещо крехко на пода, то може да имаме късмета то да не се счупи.  

Това са само пет предложения, които могат да ни спестя една не малка част от бюджета, а в същото време да обновим и внесем свежест в нашата кухня. Понякога ни се иска нещо ново, нещо модерно, нещо което да подобри настроението ни и да разнообрази рутината ни. 

Не забравяйте, че внимателното планиране и проучване са важни, за да бъде проекта ни успешен и да не излязат разходите извън рамките на разумния бюджет. Това е наша задача, а за всичко останало може да се доверим на специалистите. Техният опит ще ни спести още два ценни ресурса - време и нерви. Повярвайте - удоволствието да се насладим на мечтаната нова, красива и функционална кухня изисква и известна доза висок професионализъм. 

Свързано:

Как да спестим при обновяване на кухнята: 5 тайни, които ще спасят бюджета