Важни характеристики на съвременните климатици

Последна редакция на 18/05/2024 от Елизабета Костова
Източник | Видяно 593 пъти

Много често хората се притесняват, че климатикът ще развали визията на интериора. Ако обаче направите правилен избор, тази дилема е напълно невъзможна. Моделът Comfora на Daikin за класовете 20-35 е с широчина само 77 см., което го прави чудесен избор за всеки дом.

  • Модерният външен вид на климатика е от съществено значение. По този начин няма да се налага да правите компромис с дизайна на стаите и този на уреда. Просто защото те ще бъдат в пълна хармония.

  • Възможността за стенен монтаж, над вратите или в помещения с ограничено пространство е много важна за цялостния облик на стаята. Също така това ще ви даде допълнително удобство и ще ви спести главоболия по търсене на точното място за позициониране на климатика.

  • Препоръчително е да изберете климатик, който е проектиран за европейски климатични условия. По този начин ще си гарантирате отлична сезонна ефективност. Моделът Comfora FTXP-M на Daikin е сред продуктите на пазара, които отговарят и на това условие! Той е един чудесен избор за вашия дом през всеки сезон!

За повече информация посетете сайта на нашите партньори от Daikin.

Свързано:

Висока енергийна ефективност и мултиприложение – серията Comfora на Daikin ви осигурява всичко това!