От модерно към класически модерно

Последна редакция на 27/04/2024 от Ани Атанасова
Източник | Видяно 1 594 пъти

Неръждаемата стомана и мраморът може и да придават модерен вид на кухнята ви, но често се случва да прекалите и атмосферата да се превърне в меко казано стерилна. За да омекотите този ефект, добра идея е да инкорпорирате дърво, което би придало доста по-приятен и уютен вид на кухнята ви.

И обратно, ако искате да накарате класически обзаведената си кухня да изглежда малко по-модерна, трябва само да добавите малко металически блясък. Независимо дали ви се струва добра идея сега, в последствие ще се убедите, че студенината на метала изглежда страхотно в комбинация със земните тонове на традиционната кухня.

Дали ще реновирате старата си кухня или не, решението е изцяло ваше. Съветваме ви добре да подбирате тенденциите, които смятате да последвате, за да сте сигурни, че на следващата година няма да съжалявате за направените промени.

Ако нещо от видяното тук ви се е харесало, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на доказали се дизайнери. Те ще ви срещнат с последните тенденции в интериора и ще ви предложат конкурентни оферти. Пуснете заявка за ремонт на кухня, сравнете предложените цени и се спрете на най-подходящия изпълнител.

Свързано:

Идеи за кухня 5 кухненски тенденции за 2015

Представяме ви една страхотна идея за градска кухня, която разполага с всичко необходимо, така че да превърне готвенето в истинско удоволствие! В този случай собствениците залагат на класическия контраст между бели стени и практичен ламинат на пода, който създава усещане за уют и топлина в просторното помещение. От гледна точка на кухненското обзавежане, тук откриваме ефектен бял модул, чийто дизайн е ориентиран към създаване на оптимална организация и удобство в модерната кухня. Тази цел е постигната с вграждане на иноксовите електроуреди и създаването на няколко отворени рафта, които позволяват подреждане на красиви сервизи и дребни декорации. По този начин кухнята няма да изглежда твърде стерилна, а ще притежава необходимата доза индивидуалност, присъща на повечето съвременни жилища. Удобният кухненски остров пък среща бели кухненски плотове с тъмни елементи в сиво, които разчупват визуално семплия му облик. Освен като допълнителна работна площ за обработката на продукти, той приема ролята и на практична зона за хранене, благодарение на удобните бар столове от метал и дърво.