Необходими първи стъпки - добра организация

Последна редакция на 26/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 762 пъти

Преди да се заеме с каквото и да било, креативният майстор предвидливо създава удобна работна маса, на която да подреди инструментите си. Това е особено важно за този проект, тъй като той продължава с месеци и добрата организация значително улеснява работата. Никак не са малко нужните пособия, но важното е, че резултатът си заслужава.

Разбира се, трябва да се има предвид, че таткото извършва ремонта предимно вечер и в почивните дни, като по този начин проектът отнема повече от 18 месеца. Вероятно, ако беше ангажирал професионален изпълнител, сроковете биха били по-кратки. Но в крайна сметка няма нищо по-приятно от това да видите резултата от собствения си труд и усмивката на детето си. Така че - на работа!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Супер татко превръща стаята на дъщеря си в приказен декор

В основата на всеки успешен "направи си сам" проект стои добрата идея. След нея идват ентусиазмът и въодушевлението от прекрасния резултат, който ще се получи вследствие на положения труд. И, разбира се, трябва да дойде ред и на фактическата работа. А за осъществяването и са необходими инструменти и материали. На снимката, която ви показваме тук, се вижда работен плот, върху който могат да се намерят всякакви играчки за майстори. Виждаме жълти, сини, розови, черно-оранжеви клещи, френски ключ, менгеме, бормашина, синя изолираща хартия, жълти и черни ръкавици, маркери и моливи. Те ще послужат за изработването на приказен декор за детска стая, с който се е заел един баща, в желанието си да достави истинска радост на малката си дъщеричка. Въпросният декор представлява едно голямо дърво, в основата на което има свод, успешно играещ ролята на вдъхновяващо скривалище. Там малкото момиченце може да си чете книжка, да рисува, да мечтае и каквото още креативният ѝ детски ум подскаже. Ако ви е станало любопитно как изглежда това приказно дърво, непременно прочетете цялата статия, част от която е и настоящата снимка. Ще видите не само завършената вече детска стая, а и различни етапи от ремонтирането ѝ. А след това е напълно възможно да дойдат и при вас добрите идеи за един наистина успешен проект и във вашия дом.