5 тенденции за вълшебна градина през 2019 г.

Последна редакция на 18/05/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 750 пъти

Тази година фокус при градинския дизайн са функционалност, както и много цвят. Подбрахме 7 важни и шикозни тенденции, които ще важат през цялата 2019-та година - всеки път, когато става дума за вашата градина. В двора или на покрива – животът под открито небе може да бъде цветен и придружен от изискани забавления.

Ретро летен привкус, колоритни бликания, бой с пъстри възглавнички или релакс с коктейл край басейна – сезонът на градинските следобеди е тук с нови хитови сценарии и сюжети. Достатъчно е да помечтаете за морава с пчела и ще я имате, както гласи прочутото стихотворение на Емили Дикинсън. Добавете малко зеленина и няколко свежи усмивки и си осигурете любимия зелен кът.

Градината е там, където цяло лято ще споделяме вълнуващи мигове с близки и приятели. Ето защо е добре да отбележим тенденциите, които биха донесли, освен пчела, но и стил и настроение на нашата морава.

Потърсете съдействие от специалистите по озеленяване на MaistorPlus - те знаят как да превърнат зелената площ в сбъднат блян.

Свързано:

Идеи за градина 5 тенденции за вълшебна градина през 2019 г.