Недостатъци или уникални възможности - вие решавате

Последна редакция на 11/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 896 пъти

Всяко пространство може да бъде използвано с подходящия дизайн и мебели, които му подхождат. Цветовете също са изключително важни – бъдете смели и изберете свежа кобнинация, която ще внесе разчупен вид в помещението ви, ще го направи интересно интериорно решение, оригинално и вълнуващо.

Не позволявайте на ограничената квадратура да диктува правилата. Бъдете смел магьосник, който трансформира по уникален начин всяка част от дома. Дизайна на дома е изцяло във ваши ръце!

В случай че не може да се справите сами с ограниченото пространство и ви е трудно да го превърнете в уютно място, то не се ядосвайте - винаги може да потърсите специалистите, регистриран при нас. Изпратете още сега напълно безплатна заявка за проект, без задължително обвързване. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете, тази, която ви допада най-много.

Свързано:

Идеи за мебели Големи идеи за малки пространства

Винаги говорим за това, че светлите цветове са по-подходящи за малки помещения, защото създават пространство и усещането за повече въздух. Това изобщо не означава, че ако разполагате с малка стая не можете да внесете цвят и да раздвижите интериора с интересни мотиви. Тук сме ви подготвили пример за това как цветовете могат да се използват във ваша полза. Тази съвсем минималистична дневна е умело декорираната по начин, по който изглежда стилна, топла и много уютна. Подбрани са контрастни цветове, които идеално се балансират - ярко жълто и нежно синьо. Изключително актуалният за следващата година дизайн, който се отличава с меки цветове, удобни мебели и възможност за събиране на хора. В действителност обзавеждането не е нищо специално - красив и удобен диван в неутрален сив цвят, декориран с възглавници, синьо кресло и две отделни малки масички с различна височина, които разчупват линията и правят интериора по-интересен. Всичко това осветено от модерна минималистична лампа и съчетано с нисък шкаф за телевизор в светло дърво. Уникалността на дизайна идва от света на светите и завесите - ярко жълто. Смел, наситен и много слънчев цвят, който внася настроение, топлина и уют в цялостния интериор.