Да спиш в кош

Последна редакция на 02/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 663 пъти

Популярното пожелание за лека нощ-"да спиш в кош" се превръща в реалност в спалня като тази. Леглото изглежда изключително гостоприемно, а под меките завивки и възглавници се случват най-усмихнатите сънища.

Харесахте ли си вече някоя от спалните или имате още по-интересни идеи? Не отлагайте сбъдването на мечтите си и направете още сега безплатно запитване към професионалистите в MaistorPlus. Разгледайте изпратените ви оферти, запознайте се с отзивите от клиенти и се спрете най-подходящия за вас избор.

Свързано:

Идеи за мебели 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Мебелите, избрани за една стая определят в голяма степен не само какво ще бъде цялостното ѝ интериорно излъчване, но и какъв е характерът на собствениците на дома, за който са избрани. Дизайнерите на мебели могат да заложат на изработка на стандартни мебели, които се предлагат във всеки стандартен магазин, или да разчупят познатите форми и да предложат нещо наистина уникално. Клиентите обаче са тези, които избират как да изглеждат техните мебели, включително и тези в спалнята. Задължителен елемент от всяка спалня, за да може тя да се нарече такава, е леглото. Освен в спалнята, то е и неизменен елемент и за детската стая. Оттук нататък идва решението дали ако формата и размерът на стаята позволяват, леглото да не бъде с по-запомнящ се дизайн. Разбира се, въпреки по-различната форма, която може да бъде всякаква, особено за детската, като каляска, самолет, автомобил, къщичка, кораб, сандвич, поничка, е важно да се запази и комфорта за тялото. Съчетаят ли се двете, оригинална визия и удобство по време на сън, имаме наистина един чудесен интериорен акцент в стаята си. Да погледнем сега към нестандартното решение за легло, показано на снимката. Тази малка спалня акцентира върху дизайнерско кръгло легло, изработено така, че да наподобява плетен кош. В него уютно са се настанили бели и зелени възглавници, за да предоставят истински качествен сън.