11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Публикувано на 20/04/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 6 176 пъти

Ако сред стаите в дома можеше да се излъчи кралица, това по всяка вероятност щеше да е спалнята. Като такава, тя напълно си е заслужила почетно място сред нашите мечти относно визията ѝ, включваща обзавеждане, цветове и удивителна гледка през прозореца. Тук ще ви покажем 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете. Ако нямате търпение една от тях да стане ваша, не се колебайте да се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus.


Спалня, подчинена на морска магия

Морето притежава особена магия и би било прекрасно, ако тя може да се пренесе във вашата спалня, нали? Очевидно някой вече се е сетил да го направи. Остава да последвате примера и да започнете да посрещате и изпращате дните си в компанията на декоративна версия на подводния свят.


Гора в спалнята

Когато спалнята не иска да отиде в гората, гората влиза в спалнята. Вие си изберете дали да използвате естествени или изкуствени растения. Идеята е да си създадете малък зелен оазис, сред който да релаксирате. Вариант е също и заложете на по-малко горски елементи, изразяващи се в няколко клонки. Останалото оставете на широките прозорци, които да пропускат много светлина и да ви даряват с разкошна гледка.


Легло, в което ще усетите съня на перлата

Като истински перли ще се чувствате, ако заспивате в това изящно, оформено като мида, легло. Сигурни сме, че и сънищата в него са приказни.


Вълшебни сънища в гората

Ако не за къща, все някога сте си мечтали за спалня в гората. Чист въздух и лека милувка от нощния вятър под акомпанимента на музика от природата. Какво повече да иска човек, освен, може би, ефективни средства за борба с комарите? От друга страна, на кого ще му хрумне да се притеснява от комари, ако може да спи в сапунен мехур? През гладката му, прозрачна стена наднича зеленина, а слънчевите лъчи могат да ви събудят по-успешно и приятно от всеки будилник.

Вижте още: 10 съвета как домът ви да улесни събуждането сутрин


Спалня от стъкло?

Стига да сте достатъчно дръзки, смели, различни, можете да излезете от обичайния интериорен модел и да се обградите със стъкло в спалнята. Само трябва да бъдете една идея по-внимателни в усилията си да не я счупите, но пък ефектът е неповторим.

Вижте още: 7 ценни съвета за обзавеждане на спалня


Спалня в кръга на комфорта

Кръглите форми създават усещане за завършеност и безкрайност едновременно. Приложени в спалнята, в съчетание с меки и топли тонове, носят уют и комфорт за обитаващите я. Имат сериозен принос и за постигане на сплотеност в отношенията.


Легло в покоите на ледената кралица

Сигурно сте се питали все някога какво би било да сте като снежната кралица и да живеете в леден замък. В конкретния случай мащабите са малко по-скромни и виждаме само спалня от лед. Колко нощи бихте прекарали тук? И колко одеала ще са ви нужни?


Безкрайна синева

Източник

Колко голяма е любовта ви към синия цвят? Тук буквално ще имате възможността да се гмурнете в него още със ставането от леглото. Истински ободряващ старт на деня, придружен от освежаващата красота на интериора.


Да спиш в кош

Популярното пожелание за лека нощ-"да спиш в кош" се превръща в реалност в спалня като тази. Леглото изглежда изключително гостоприемно, а под меките завивки и възглавници се случват най-усмихнатите сънища.

Харесахте ли си вече някоя от спалните или имате още по-интересни идеи? Не отлагайте сбъдването на мечтите си и направете още сега безплатно запитване към професионалистите в MaistorPlus. Разгледайте изпратените ви оферти, запознайте се с отзивите от клиенти и се спрете най-подходящия за вас избор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта