Материали

Последна редакция на 30/04/2024 от Габриела Санчес

Важно е майсторът да е добре запознат с характеристиките на различните материали, тъй като не всеки е подходящ за всички видове помещения, нива на влага, излагане на слънце, т.н.:

  • Теразид-готова за полагане смес, подходяща за всички места, освен пряко изложените на слънце (5кг.): 30.70 лв.;
  • Teralastic Bitum - UV-устойчива битумна хидроизолационна смес в готов за нанасяне вид (4 кг.): 48.90 лв.
  • Тресит CR-72 – Универсална еднокомпонентна хидроизолация (5кг.): 11.70 лв.;
  • Хидрозид – Двукомпонентна хидроизолация на циментова основа (4+1 кг.): 18.60 лв.;
  • Други – Цересит (водо-пароустойчив), CR 166 (водонепропусклив, еластичен), CR 90 (устойчив на налягане, паропропусклив), Акрофлекс (защитно покритие, еластична мембрана), Аквабит 2 (антикорозионна защита, двукомпонетна битумно-каучукова изолация).

Вижте още: Ремонт на покриви - цени

Професионализъм

От изключително значение е качественото поставяне на хидроизолацията, за да се предотврати нейното разкъсване, ако конструкцията под нея се размести. Както и правилният избор на вида-неща, зависещи от специалиста, който ще изберете. За това ви съветваме да се спрете на фирма или майстор за хидроизолация с опит и добри познания! А тях можете да намерите именно тук - пуснете заявка напълно безплатно и очаквайте офертите на майсторите и фирмите, специалисти в полагането на хидроизолация. Сравнете предложените от тях цени, техните предишни проекти и оставени оценки и изберете най-добрият!

Свързано:

Хидроизолация - цени