Как работи сушилката в действителност?

Последна редакция на 10/05/2024 от Светла Иванова
Източник | Видяно 4 457 пъти

Предимствата на този иновативен "кухненски уред" е, че може да се използва целогодишно, тъй като не се влияе от сезонните метеорологични условия. Ефектът се постига от охлаждането, получено чрез обдухване от вентилатора. Времето за изсушаване варира от 4 до 8 дни, в зависимост от месото, което обработвате, както и от степента на твърдост, която се опитвате да получите. За повече подробности около направата на уреда и следването на стъпка по стъпка на целия процес, посетете отворената тема.

Надяваме се, че с тази практична идея предстоящата зима ще е по-приятна и вкусна! Ако пък имате други идеи, свързани с уюта на вашия дом, които се чудите как да реализирате, винаги можете да се доверите на опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Само с едно бързо и безплатно запитване ще съберете различни оферти с конкурентни цени в рамките на 24 часа!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направи си сам: Сушилня за вкусни мезета

Представяме на вашето внимание колаж от две снимки, в центъра на които стои любимото мезе, което придружава ароматното вино в студените зимни дни. Всевъзможни вариации на салами, шунки, филета могат да се открият по малки и големи магазини. Това, което им липсва обаче е високо качество, за сметка на добавени съмнителни подобрители, които лъжливо създават впечатлението, че предлаганите продукти са свежи. Много по-добър вариант е мезето за зимата да се приготви вкъщи от добре подбрано чисто месо. Така ще сте наясно какви съставки използвате, как ги комбинирате и ще сте сигурни, че резултатът накрая наистина ще бъде вкусен. Още по-добро предложение идва от един от потребителите във форум "Направи сам", който е изобретил не само в главата си, но и реално домашна сушилня за мезета. Можете да я видите на левия кадър. Там тя е вече в пълната си функционалност, виждат се белите ѝ стиропорени стени, желязната решетка, закрепена за тях, както и суджуците и саламите, наредени по нея. Вижте през какви етапи се минава, за да се направи тя, като прочетете статията, към която принадлежи настоящият колаж. Ще се убедите, че е бързо и лесно, а след време ще можете да си режете домашни мезета, например като тези, които се виждат на дясната снимка.