Саксии, декорирани по ваш шаблон

Последна редакция на 02/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 156 пъти

Ако се доверявате на ръцете си, в умението им да рисуват и чертаят точно, можете да създадете шаблон на място, върху саксиите си. Дори и да сте го "преписали" отнякъде, пак ще си остане удовлетворението от това, че сами сте се потрудили.

Събрахте ли достатъчно идеи за малките градини в дома си? Ако се нуждаете от съдествие в декорирането и на двора си, бързо и лесно можете да се свържете със специалисти по озеленяване близо до вас. В отговор на ваша безплатна заявка ще получите оферти от изпълнители в кратък срок, ще можете да ги сравните и да прецените кого да наемете, според вашите изисквания.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 12 забавни и креативни начина да украсите саксиите си за цветя

Саксиите ви могат да заблестят със собствен, разпознаваем блясък, ако използвате вродения си талант да създавате красива реалност около себе си. Не е нужно, в случай че старите вече са ви дотегнали, да търсите пунктове за изкупуването на морално остаряла керамика, само за да отскочите после до магазина за нови саксии. Всичко старо, с малко усилия и въображение от наша страна, може да се обнови и да се превърне в такъм акцент в дома или градината, че всеки който го забележи, дълго после да пита за него. Не е случайно, че проектите свързани с лесни и ефектни декорации събират толкова много симпатии през последните години. Всеки се радва да вижда красиви неща около себе си, а усещането е още по-приятно, когато знаем, че можем да си ги създадем сами. Да се върнем на саксиите и да видим какво бихме могли да направим за тях, като взаимстваме идея от показаните на тази снимка. Най-близо вляво е застанала средно голяма бяла саксия на оранжеви фигури с много интересно екзотично цвете. По средата е разположена по-малка бяла саксия на жълти фигури, в която има растение със ситни и плътни зелени листа. Най-вдясно откриваме бяла саксия на сиво-зелени фигури с растение, чиито листа са дебели и червеникави.