Коледен терариум

Последна редакция на 18/05/2024 от Патриция Симеонова

Коледният терариум е не само красива идея за декорация на вашия коледен дом, а и опция за подарък за близки ви. За целта ще са ви необходими:

  • голям буркан или широка ваза от стъкло;
  • растения, които са подходящи за терариум, например сукуленти;
  • мъх за основа.

С този „направи си сам“ проект може да развихрите въображението си! Може да започнете с поставяне на муха на дъното на буркана. Върху него да поставите растението. И за разкош да добавите малки коледни топки. Но няма да сгрешите, както и да подредите елементите.

Преди да ви завладее коледното настроение и дух е необходимо да се погрижите за дома си. Преди празниците е хубаво да приключите с всички необходими поправки или промени при декорация в дома. За тази цел потърсете някой от специалистите, регистрирани в сайта ни. Така ще успеете да посрещнете празниците в уютния си дом. При необходимост от интериорен съвет, обърнете се към професионалистите с богат опит, които са регистрирани при нас. Заявете желания от вас проект напълно безплатно. След получаването на офертите, изберете най-подходящата и оценете изпълнителите, след като проектът ви е завършен.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Идеи за декорация на коледната трапеза