Леглото се разтяга върху останалите мебели

Последна редакция на 02/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 889 пъти

Тясното легло, което се вижда в дъното до прозореца, всъщност се разтяга, намирайки опора върху поставения в близост хладилник и кухненския плот. В сгънато положение спалнята се превръща в кокетен диван с достъп до светлина за четене и красива гледка навън.

Кухненските шкафове са във формата на закачени на стената полици, а масата за хранене "се сглобява" при издърпване на едно от чекмеджетата.

Що се отнася до дрехите на Лина, те са прибрани в скрин до входната врата в органайзери в горните две чекмеджета. Обувките й се намират в едно от останалите чекмеджета, а тоалетната на котката й е скрита в най-долното чекмедже, като на неговото равнище в страничната плоскост на скрина е изрязана дупка, така че животното да може да влиза.

Каквито и функционални решения да е приложила американката, домът й все пак остава миниатюрен. Някои от триковете обаче са идейни и биха могли да се използват и в подредбата на конвенционално жилище с помощта на избран дърводелец или интериорен дизайнер. Можете да разгледате профилите на въпросните специалисти в MaistorPlus, да сравните техните оферти и да прочетете отзиви за извършваните от тях услуги.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Миниатюрна къщичка, пълна с изненади