Семпло, но слънчево

Последна редакция на 20/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 535 пъти

Понякога се нуждаем от много малко, за да получим много. Това се отнася и за декора. За създаването на красив централен елемент ще ви трябват само четири съставки: слънчогледи, кръгла ваза, вода и цветна лента. Може би си мислите, че всичко, което трябва да направите е да съберете слънчогледите и да ги поставите във вазата. Но не е така! 

За да направите цялостна, завършена визия и за да се уверите, че декорацията, която създавате, ще остане на място (и ще изглежда добре) в дългосрочен план, трябва да изобретите по-интересна лентова решетка върху вазата.

  • Купете чиста, водоустойчива цветна лента и направете кръстосан модел над отвора на вазата. Протегнете лентата от една точка на ръба на вазата през отвора до противоположната точка на вазата и я закрепете. След като поставите няколко паралелни ивици през отвора на вазата, добавете още ивици, които се движат по друг начин, например перпендикулярни на първите ленти.
  • Крайният ефект трябва да бъде решетъчен модел с достатъчно големи отвори, където да се поставят стъблата на слънчогледа.
  • Сложете слънчогледовите стъбла през отворите на мрежата, за да се уверите, че вашето творение ще остане непокътнато и здраво.

Свързано:

Декорация за стена 4 декорации със слънчогледи за красив и слънчев дом