Роботизирани прахосмукачки срещу традиционните прахосмукачки

Последна редакция на 21/05/2024 от Ирена Петрова

И така, кой печели в битката на роботизираните срещу традиционните прахосмукачки? Това наистина зависи от вашия дом и нуждите му от почистване. Ако имате натоварен график и искате подовете ви да се почистват автоматично, прахосмукачките роботи са идеални. Ако искате да спестите време за почистване, накарайте вашия робот да извършва ежедневно почистване на пода, това може да помогне за предотвратяване на натрупването на прах и да намали редовното ви почистване с прахосмукачка.

Роботизираните прахосмукачки се справят отлично с почистването на стаи с твърди подове или килими с къс косъм. Обратно, традиционните прахосмукачки имат повече мощност за по-дългокосмести килими. Тъй като имат по-голяма мощност и по-големи торби за събиране, традиционните прахосмукачки са най-добри за по-дълбоко почистване и затрупани пространства.

От друга страна, роботите могат да почистват под легла и мебели на места, които традиционните прахосмукачки често не могат да достигнат поради по-големия си размер. Всичко зависи от вашите нужди.

Ако планирате ремонт на кухнята, свържете се с някой от нашите майстори.

Свързано:

Робот за почистване - струва ли си