Страхотни кухненски принадлежности за практични домакини

Публикувано на 19/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 20 370 пъти

Обичате ли да се вихрите в кухнята? Независимо от отговора, със сигурност на всеки му се налага да го прави, от време на време. В такива моменти, обикновено около нас цари хаос и се чудим от къде да започнем, а ако чакаме и гости, положението често излиза извън контрол. Предлагаме ви няколко креативни и изключително практични принадлежности, които ще улеснят работата ви в кухнята. А специално за случаите, в които сте поканили хора у дома, ще ви представим няколко страхотни съдове за сервиране на храна, които впечатляват с дизайна си. Разгледайте ги и се възползвайте от възможността да притежавате някои от тях, за да усетите комфорта, който ще ви донесат! А ако кухнята ви се нуждае от по-големи промени, специалистите по ремонтни дейности са на ваше разположение!


Комплект конусни резачки за красиво нарязване

Всички знаем, че освен с вкус, храната трябва да впечатлява и с красив външен вид. С този практичен прибор за рязане, можете да постигнете това бързо и лесно. Той прави перфектно оформени лентички или елегантни жулиени, които ще допълнят с разнообразие и симпатичен вид всяко блюдо.


Нежен сервиз за хранене от 19 части

Съдовете, които използваме за поднасяне на храната, винаги правят впечатление. Когато изберем неутрален сервиз с нежни форми, храната изпъква и изглежда по-цветна, богата и вкусна. Комплектът Luminarc Louisa, със своите елегантни извивки, е изключително подходящ за тази цел. Изработен е от закалено стъкло, пригодено за микровълнова фурна и съдомиялна машина.

Виж още: 10 функционални предмета, които ви трябват у дома


Стилен свещник с купа за ядки

Той е елегантен, романтичен и много практичен. Поднесете на гостите си хрупкави ядки, свежи плодове или мини хапки с този луксозен свещник. Той подобрява настроението и внася светлина и приятна атмосфера на масата.


Многофункционален миксер с огромен потенциал

Иска ли ви се някой да върши цялата мръсна работа вместо вас? Тогава, нека ви запознаем с този фантастичен кухненски помощник! Разбърква и разбива, мели, кълца и пасира... и това не е всичко. Разполага с приставки за почистване на яйчени черупки, както и за месене на тесто. Всички елементи са от неръждаема стомана и се разглобяват, което прави почистването им изключително лесно. Е, още ли се чудите...?

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения


Забавни силиконови маркери за чаши

Поднасянето на вкусен коктейл или разхлаждащо питие е важна част от всяко угощение. Зарадвайте гостите или семейството си с тези забавни и цветни маркери за чаши, които се прикрепят лесно, посредством вендузи, разположени на гърба им. Ще впечатят малки и големи със своя симпатичен вид!


Красива фруктиера със свещи

Плодовете са един страхотен начин за декорация на масата, тъй като освежават и обогатяват трапезата, допълвайки я с натуралните си цветове. Важно е да изберем подходящ съд за тях - семпъл и елегантен, който да не внася излишна натруфеност. Philippi Arena е една невероятно стилна фруктиера, която се предлага в комплект с 4 малки свещи, пригодени специално за прикрепяне към стените й.

Ако искате да се сдобиете с кухнята на мечтите си, заявете проект напълно безплатно. Само за 24 часа ще получите най-добрите оферти от специалисти по ремонт на кухня. Ще имате възможността да разгледате и сравните предложенията и потребителските им оценки, за да изберете най-добрият вариант за вас.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта