11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички

Публикувано на 31/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 13/07/2016 | Видяно 11 690 пъти

Тази нощна масичка с олекотен дизайн впечатлява със своята ненатрапчивост. Макар видимо да ѝ липсва солидност, успява да бъде добра опора и за по-тежки книги и предмети, а присъствието й е съвсем небрежно.

Вижте още: 3 идеи за нощно шкафче в спалнята


Кокетно бяло нощно шкафче

Деликатно и кокетно, това бяло нощно шкафче би било чудесно украшение в спалня, залагаща на по-светли и меки тонове. Съчетава се идеално с изящното легло и предлага всички необходими удобства. Истинско бижу за ценители.


Апетитна закуска от нощното шкафче

Важно е човек да се обича, от време на време да се глези и да се награждава с една апетитна закуска в леглото, придружена от чашка ароматно кафе. Не е нужно да се правят допълнителни разходи за поднос, когато в ролята на такъв може да влезе нощното шкафче. И тъй като е на колела, можете винаги да си го нагласите така, че да ви е удобно.


Старият куфар - новото ви нощно шкафче

Липса на уважение към стария куфар е да го държите затворен в килера, където да събира прах, само защото сте си купили по-модерен. Отблагодарете му се за всички пътешествия, на които ви е придружавал. Почистете го, изберете столче за основа и ето ви прекрасно нощно шкафче. Ще бъдете различни, а и още по-лесно ще мечтаете за следващата дестинация, към която да се отправите.


11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички

Често най-чаровното намигване в спалнята се случва с помощта на нощните шкафчета и масички. Според индивидуалните предпочитания те могат да бъдат деликатен елемент от обзавеждането или звездата в интериора. Дизайнери и собственици обичат да се заиграват с тях и предоставят разнообразие от оригинални решения. Предлагаме ви сега да почерпите вдъхновение от 11 уникални дизайнерски нощни шкафчета и масички. При желание да приложите някоя от идеите в спалнята си, заявeте проект за мебели по поръчка напълно безплатно.


Стилизирано дръвче край леглото

Слагайки мебел, оформена като стилизирано дръвче край леглото, гарантирате за успешно комбиниране на красота и функционалност на дизайна. Освен че изглежда много приятно, на практика ви осигурява не една, а няколко нощни масички. Всяка от тях можете да обособите тематично. Една за книгите, втора за телефона, трета за декорации - решението е ваше.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Сговорни дръвчета в шкафче се събират

Ако не се вгледате внимателно, първоначалното ви впечатление може да е, че просто някой е струпал дървени летви край прозореца. Оригиналността на дизайна тук е наистина впечатляваща. Стои красиво и допълва чудесно цялостната концепция на интериора за по-нежно и топло внушение.


Нощно шкафче с изчистен дизайн

При това нощно шкафче, поне на визия, солидност не липсва. В същото време е изчистено като дизайн. Интересно решение е нишата, за която е предвидено допълнително осветление, акцентиращо върху избраната декорация.


Стълбата - небрежно нощно шкафче

Предметите могат да имат толкова предназначения, колкото ние им възложим. В тази връзка стълбата не е само средство за помощ при боядисване на тавана или когато искаме да стигнем по-високите рафтове в кухнята. Очевидно е напълно способна да служи за импровизирано нощно шкафче или масичка, и да се закрепят лампа, книга или други вещи за нея.


Стълбата - ролята на нощно шкафче 2

Още един вариант за стълба, преквалифицирала се в нощна масичка. Когато решите да я използвате, за да се качвате по нея, просто отстранявате за момент предметите и декорациите от стъпалата ѝ. При желание, може да се боядиса в предпочитан цвят.


Нощно... казанче?!

Дали бихте се осмелили, вместо шкафче или масичка край леглото, да имате нощно казанче? Звучи наистина дръзко и в пълен противовес с комфорта на стандартното мислене. Като се преодолее първоначалната съпротива и си представим, че този казан всъщност е идеално изчистен или никога не е използван по оригиналното си предназначение, не можем да отречем, че идеята е интересна.


Нощно шкафче с леки старинни нотки

Почитателите на интериорни стилове като рустик, винтидж бързо ще бъдат привлечени от подобно нощно шкафче. В състояние е да изпълни всяка стая с очарование с леко старинните си нотки. Трите чекмеджета дават възможност да се вместят достатъчно вещи, а мобилността му осигурява още по-добър комфорт.

А вие готови ли сте да внесете ново усещане в спалнята си, като заложите на интересен дизайн за вашето нощно шкафче или масичка? Обмислете идеите си и ги споделете със специалисти, изработващи мебели по поръчка. Направете безплатна заявка, разгледайте внимателно офертите, препоръки и оценки от досегашни клиенти, и наемете на работа изпълнителя, който най-точно разбира вашата концепция.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта