Модерни кухненски смесители с уникален дизайн

Публикувано на 18/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 5 765 пъти

Модерната, стилна и дизайнерски обзаведена кухня привлича с високотехнологичните уреди, носители на иновативни изобретения, свързани с електроника, автоматика, роботика. Впечатлява с перфектен дизайн, съчетал чудесно форма и цвят на мебели и оборудване. Но важни са детайлите. В тях е заключено съвършенството и красотата-тези малки, но съществени подробности, които дават завършен вид на интериора. Такъв е и кухненският смесител. Като дизайн той трябва да пасва на цялостното изложение. И не би могъл да се нарече просто аксесоар. Смесителят е важен и полезен и е призван да изпълнява определени функции. Затова от значение са и практическите му качества.

Ще ви покажем няколко модела на модерни кухненски смесители, които биха задоволили изискванията и нуждите и на най-взискателната домакиня. Разбира се, ако ви предстои ремонт на мивката в кухнята, не се колебайте да се свържете с опитни ВиК майстори още сега.


Стилни линии

Квадратното сечение е в сила за всички елементи при този смесител, но има и нежна извивка. В същия стил е и ръкохватката с индикации за топла и студена вода.


Класически профил и изчистен дизайн

В основата си този смесител рязко променя облика си и приема кубична форма, която импонира на ръкохватката. Много практичен, с по-голямата височина на чучура.

Виж още: Интересни идеи за модерен кухненски дизайн


Правоъгълна форма

Тук правите ъгли доминират. Освежаващото разнообразие идва от извивката на чучура.


Минимализъм и класика

Минимализмът и класиката се открояват при този модел. Различното от предходните образци е разположената горе ръкохватка.


Практичност и изчистен дизайн

Отново цилиндрично очертание с плавни ръбове около ръкохватката. Особеното при нея е, че дава преимуществото на тези, които си служат по-добре с лявата ръка.

Виж още: Най-доброто място за мивката в кухнята


Грация и многофункционалност

Този смесител е съставен от две автономни части с ръкохватки и една обща ръкохватка. Има изтеглящ се чучур с вграден аератор.


Голяма извивка

При този модел цялата конфигурация разчита на изящната извивка и цилиндричната форма.


Изключително удобен смесител

Изчистен и практичен дизайн, който улеснява ежедневните ни задачи.


Стилно и функционално

Този наглед опростен дизайн крие няколко функции. Съвпадащият напълно с контура в горната част бутон позволява с превключване да тече силна единна струя или разпръсната като душ. Това дава възможност за по-добро измиване на плодове и зеленчуци.

Харесаха ли ви тези модерни кухненски смесители? Ако сте се вдъхновили да направите ремонт на мивката, не се колебайте да се свържете с опитни ВиК майстори още сега. Можете да разгледате разнообразни оферти и да заявите вашия проект за кухня лесно и безплатно!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта