10 забележителни бани от мрамор

Публикувано на 14/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 14/07/2016 | Видяно 14 493 пъти

Цялостното излъчване на тази баня е успокояващо и презразполагащо към пълноценна почивка във ваната. Вероятно сте забелязали, че подобни меки тонове са обичайна гледка в немалко хотели. Това не би следвало да ви спира да ги използвате и в дома си, разбира се.


Аристократична мраморна баня в сиво и синьо

Едно от големите предимства на мрамора е, че съществува в различни цветови варианти. Това позволява разнообразие и в обзавеждането на банята. В случая сивите и сини тонове внасят нотки на изисканост и аристократичност.


Романтична мраморна баня в бяло

Тази стилна мраморна баня е част от обзавеждането в хотел в Пало Алто, Калифорния. Чувството за комфорт се подчертава и от най-малкия детайл. Нежните рози и свещи придават загадъчност и романтичен дух.


Мраморна баня в еклектичен стил

Стилът в тази баня се нарича с малко трудната за произнасяне дума "еклектичен", защото обединява в себе си различни влияния, за да се получи една завършена концепция. Крайният резултат е зашеметяващ.


Баня с мрамор и дърво

Оказва се, че мраморът и дървото могат идеално да съжителстват, поставени в банята. Правят я различна, интересна, леко закачлива. Всичко вътре е идеално балансирано.


Класическа мраморна баня в черно и бяло

Този класически контраст между черно и бяло винаги ще бъде актуален, каквито и модни тенденции да властват. Предпочитате ли да залагате на сигурно, това е правилният избор за вашата мраморна баня.


Модерна мраморна баня

Предвид присъщата за мрамора непреходност, всяка баня с негово участие лесно се превръща в модерна. Когато това е съчетано с елегантна небрежност, желанието да я имаме в дома си става все по-осезаемо.


10 забележителни бани от мрамор

Мраморът от дълги години намира своето място в различни интериорни и екстериорни решения. Приложен в банята, придава на цялостната ѝ визия усещане за класа и неповторим стил. Често е избор при по-луксозни хотели, но цената му е достъпна и за частни домове. В настоящата статия ще видим 10 забележителни бани от мрамор, всяка от които заслужава вниманието на изкушените от естетичното. А ако вие имате желание да преобразите своята баня, можете да направите това с помощта на специалисти.


Луксозна мраморна баня

Лукс и разкош са двете думи, които накратко описват внушението, което постига тази мраморна баня. Перфектен избор за тези, които обичат да се чувстват специални и отделят повече време за разкрасяване и освежаване, имате възможност даже да отпочинете на дивана по време на процеса.

Коя от разгледаните тук мраморни бани се превърна във ваш фаворит? Можете да имате дори по-интересен и впечатляващ дизайн за вашата, стига само да се обърнете към професионалисти в областта. Заявете безплатно проект, разгледайте оферти, профили и препоръки на изпълнители и наемете този, който ще реализира с максимална точност вашите идеи.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта