13 екстри, които ще искате в дома си, когато станете милионери

Публикувано на 08/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 17/07/2016 | Видяно 5 141 пъти

Богатството ви нищо не струва, ако значителна част от него не се изразява в книги. Като милионер, се очаква да притежавате доволно количество от тях и ще имате нужда от специално място да ги подредите. Най-добре да отделите цяло помещение за мечтаната си домашна библиотека, където на спокойствие да можете да се отпускате сред уютната обстановка и да се наслаждавате на любимите си романи и енциклопедии.


13 екстри, които ще искате в дома си, когато станете милионери

Голям, красиво обзаведен дом, с много екстри и удобства. Това е сред най-често срещаните отговори на въпроса какво бихте си купили, ако имахте милиони. Сега си представете, че наистина ги спечелите. Вече сте на етап, в който трябва да помислите как точно искате да изглежда новото ви жилище. Ще ви подскажем с тези 13 екстри, които със сигурност ще искате да имате вкъщи, когато станете милионери. И тъй като със сигурност ще искате по-спицифично обзавеждане, можете да направите безплатна заявка за мебели по поръчка към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Музикална стая

А знаете ли, че помещение, което дели общи стени с библиотеката ви, или е обособено вътре в нея, би имало перфектната звукова изолация? Точно това място в дома ви е най-добре да бъде отредено за музикална стая. Идеалният момент да подновите уроците си по пиано, както и да провокирате интерес към музиката у децата си.


Разкошен душ за новата ви баня

Като стана дума за музика, не бива да пренебрегваме пеенето под душа. Това, че сте станали милионери, не ви дава основание да лишавате съседите си от своя репертоар. Единствената разлика е, че той вече може да се случва в далеч по-интересна баня. Тропически декор, водопад или имате по-добри идеи?


Дрешник като по филмите

Край на колебанията кой тоалет или чифт обувки да изберете за сметка на друг. Вече можете да имате всички, които сте си харесали в магазина. Това от своя страна налага необходимостта от огромен дрешник в дома ви. Истински рай за дамите!


Специални места за игри

Тайни входове, които водят към стая за игра, къща в двора за купон с приятели-децата ви ще се влюбят в подобни екстри. Непременно инвестирайте част от милионите си, за да зарадвате по този начин подрастващото поколение у дома.


Алпинизъм у дома

Запалени сте по скалното катерене, но не ви достига време всеки път да ходите до най-близката планина. Вече сте богат човек, можете да го упражните и в дома си. Просто трябва да вкарате една импровизирана скала или стена вътре.


Таен вход към богатата ви изба

Изисканите ястия, с които ще глезите сетивата си, трябва да бъдат подходящо съчетани с отбрани вина. А ако до богатата си изба можете да стигате лесно, просто отваряйки врата в пода на кухнята, удоволствието става несравнимо.


Вана с камина

Дори и милионерите се изморяват понякога и имат нужда от пълен релакс. Идеални условия за това би създала топла вана, която си прави компания с нежните пламъци от вграденета в непосредствена близост камина.

Вижте още: 7 интересни идеи за огнище в дома


Впечатляващо домашно кино

Защо да губите време в задръствания, за да стигнете до кино салона, кагато можете да си имате такъв вкъщи. Или, за да е по-вълнуващо - собствен кино басейн. Ще разпускате с любимите си филми като истински милионер.


Край на скучните стълби

Когато ароматът на палачинки и домашно сладко подразни обонянието ви, е твърде бавно да слизате по стълбите, за да стигнете до тях. Една пързалка, монтирана до стандартното стълбище, е перфектна алтернатива за бързо и интересно придвижване между етажите. Поздравления, ако решите да я използвате и при качване.


Царството на домашния ви любимец

Котката на един милионер трябва да се чувства като царица. Да разполага със собствени покои, където да се вихри на воля и да черпи вдъхновение за важните си котешки дела.


Вакуумен цокъл за боклук

Несъмнено улеснение за милионерския ви дом ще бъде, ако можете с лекота да измитате боклука от пода и той директно да изчезва в цокъл в стената. Вече си го пожелахте, нали?

Вижте още: 7 лесни стъпки за красива и безупречна дневна


Мултифункционална, въртяща се мивка

За тази въртяща се мивка, която може да ви бъде безценен помощник в кухнята, може и да не чакате да ставате милионери. Част от изкуството на богатството е умението да се пести време и да се оптимизира пространството.

Докато мечтаете за времената, в които ще бъдете милионери, не забравяйте да поддържате в отлично състояние настоящия си дом. При необходимост от ремонт, можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, запознайте се с изпратените ви оферти и разменете контакти с професионалиста, който ви вдъхва най-голямо доверие.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта