7 начина да поканите късмета у дома

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 9 432 пъти

Всички искаме да привлечем добрия късмет в живота си и да го превърнем в свой верен спътник. Така голяма част от начинанията ни ще завършват с успех, по-бързо ще разпознаваме правилните възможности и ежедневието ни ще преминава с лекота. За да се радваме на приятната компания на добрия късмет, е важно да му покажем, че той е добре дошъл вкъщи. В тази статия ще ви запознаем със 7 начина, които ще ви помогнат да поканите този желан гост да прекрачи и вашия праг. А за да се почувствате като истински късметлии, когато имате нужда от ремонт в дома си, потърсете професионалистите в MaistorPlus.


Слонче за късмет

Фигурките на слончета са сред най-разпознаваемите предмети на късмета. Декорирайте дома си с тях и се насладете на великолепните резултати, които ще последват. Важно условие е хоботът на слончето да е извит нагоре. Изберете ръчно изработени украшения. Имайте предвид, че масово произведените стоки нямат силата да привличат и генерират позитивна енергия.


Импровизирано цвете от подкови

Ефектна декорация може да се получи, ако направите импровизирано цвете от подкови. Поставете го на входната си врата и добрят късмет сам ще влезе през нея. 


Кралицата на късмета - четирилистна детелина!

Да се обзаложим ли, че една от първите ви асоциации, когато чуете късмет, е четирилистна детелина? Тогава ще бъде съвсем правилно да използвате този символ в дома си. Ако си имате истинска, това е най-добрият вариант-украсете с нея стаята, в която прекарвате най-много часове. Или сложете тапети в дневната, плочки в банята, с изрисувани на тях детелини.


Късметлийска паричка

Можете също да си намерите паричка за късмет и да си направите украшение от нея за дома. По този начин, освен късмет, ще привлечете и благоденствие.


Числа на късмета

Имате ли си любимо число или такова, за което знаете, че ви носи много късмет? Непременно го използвайте при обзавеждането. Не е нужно да се стига до буквализъм и да го изписвате по стените. Може да е закодирано в броя на картините в дома или в този на лампичките на полилеите ви.


Цветове, носещи късмет

Зелено и кафяво са цветовете, които ще привличат добър късмет в дома ви през тази година, която, според китайската астрология, е отредена на дървената овца. Тези топли багри ще ви свържат с природата и ще ви донесат много позитивизни емоции.


Зайче за късмет

Ако сериозно се замисляте да си вземете домашен любимец и още не сте сигурни какъв да бъде, заложете на зайчето. Вярва се, че този малък, пухкав приятел, освен радостта и забавленията, с които ще ви дари, ще донесе и късмет в дома ви.


Стайни растения, носещи късмет

Добри новини и за тези, които обичат да отглеждат стайни растения. Смята се, че фикусът, драцената (известна още като дървото на живота) и декоративните цитрусови дръвчета носят добър късмет. Избягвайте висящите, пълзящи надолу цветя.


Повече светлина… за късмет!

По-широки прозорци, повече осветление. Имате ли възможност, пуснете повече светлина да влезе в дома ви. Тя привлича всичко най-хубаво в живота, със сигурност това се отнася и за късмета.

Късметът наистина е важен, но за да направите качествен ремонт в дома си, трябва да знаете, че можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Планирайте желаните от вас промени, направете безплатна заявка, сравнете офертите и изберете професионалист, след чиято работа ще се почувствате като истински късметлии.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта