Най-впечатляващите офиси по света

Публикувано на 21/01/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 5 182 пъти

Будилникът безпощадно звъни в неприлично ранен час. Време е да напуснете уютното легло и да се отправите към работното си място. Обстановката, която ви посреща там, е скарана с уюта, всичко е строго и скучно. Освен ако не сте попаднали на едни от онези предприемачи, които интелигентно са се досетили, че ако искат качествен продукт, то трябва да създадат необходимите условия, за да се събуди креативността у техните служители. Oсновна роля играе подходящият офис интериор. Достатъчно е да хвърлим поглед върху някои от най-уникалните офиси по света, на преуспяващи компании, за да направим пряката връзка между средата, в която се твори там, и невероятния успех, който са постигнали.

Вижте още: Влиянието на интериора върху работния процес


Офис на Google

Започваме обиколката из най-впечатляващите офиси по света като надникваме в част от вълшебния офис свят на Гугъл. Цветен, провокиращ, често забавен. Нищо чудно, че зад стените на една от най-разпознаваемите марки в света, се раждат идеи, често изпреварващи времето си.


Офис на Facebook

Това е мястото за отдих за служителите на най-популярната социална мрежа в света, Фейсбук. Остава неразгадан въпросът, след като по обясними причини служителите на Фейсбук по цял ден стоят във... Фейсбук, какво ли правят през свободното си време?


Офис на White Mountain

А можете ли да си представите да работите под земята, но не в търсене на природни богатства, а за да доставяте интернет услуги? Интернет доставчиците от White Mountain не само си го представят, а и реално работят на сто фута под земята в Стокхолм. Работната им среда е повече от приказна!


Офис на Нокиа

Ето как Нокиа свързва хората в един от офисите си. Лека закачка с интериора, нестандартна форма на масичката, където е твърде възможно да се роди или вече са се родили някои от най-интересните продукти на компанията.

Вижте още: 5 креативни идеи за домашен офис


Офис на AirBNB

Не, не сме се отбили на гости у нечия дневна, продължаваме си обиколката из най-уникалните офиси по света с кътчето за почивка на една от най-големите букинг компании-AirBNB. Освен че търсят и успешно намират временни домове на туристи от цял свят, очевидно и обстановката в офиса им е много близка до домашната.


Офис на Dropbox

Очаквано и логично е компания, чиято основна дейност е облачно съхранение на интернет данни, да включи в офис интериора си фрагменти, които наподобяват люлки в небето. Офисът на Dropbox ни доближава до внушението, че летим сред облаците.


Офис на Microsoft

Любопитно ли ви е какво се вижда през прозорците на Microsoft? Засега не можем да ви предоставим тази гледка, но за сметка на това ви показваме част от офиса, където се създават поредните подобрени версии на продукта.


Офис на Skype

Това изобилие от обущаващи удобство цветни столове е на разположение на служителите в Skype. Добро място да си початят в почивката, нали?


Офис на Lego

Свежа и креативна обстановка, светли и пъстри цветове, раздвижени мебели-идеален офис за пробуждане на креативността.


Офис на Pixar

Завършваме обиколката сред най-впечатляващите офиси по света с офис на компанията, създала любими анимационни филми като Рататауй, Играта на играчките, Търсенето на Немо. В такава офис обстановка качествената и забавна анимация се създава с лекота.

Решихте ли до коя от тези компании да изпратите CV, за да се възползвате от възможността да работите в офиса ѝ? Докато мислите по този въпрос, можете да вземете някои от идеите и да ги пренесете в настоящия си офис, а защо не и дом. Консултирайте се със специалистите по интериорен дизайн в MaistorPlus и преобразете облика на офиса или дома си. Направете безплатна заявка, сравнете офертите и изберете най-интересното предложение за вас.


Тагове:

Любопитно

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта