Енергоефективни, екологични и модерни строителни материали

Публикувано на 05/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 04/09/2016 | Видяно 3 726 пъти

По-тежките блокчета YTONG D 600иD 700 са с повишени звукоизолационни качества и са най-доброто решение за вътрешни преградни стени. Така при стена с дебелина 15 см можете да сте сигурни, че ще имате тишина и спокойствие в помещенията.

YTONG extrA+иYTONG A+са материалите за изграждане на външни стени. С тези продукти без проблеми можете не само да отговорите на нормативните изисквания, но и да си осигурите ниски сметки за отопление през зимата и охлаждане през лятото. 

Блокчетата за зидария YTONG се произвеждат от напълноестествени природни материали.  Тяхната пореста структа ви гарантираприятен микроклимат, комфорт и здравословна жизнена средапрез всички сезони. Блокчетата абсорбират излишната влага от въздуха и я отделят обратно, когато е необходимо.

Стените отYTONGспират огъня - блокчетата са негорим и огнеустойчив строителен материал. При пожар еднослойната стена от YTONG не се деформира и не се разрушава, не пропуска топлината и предпазва от преминаване на огъня в съседни помещения.

Еднослойната стена отYTONG не старее- забелязвате как по някои изолирани фасади след известно време се появяват пукнатини и се налага ново саниране на сградата. YTONG е съвременен материал, който се използва вече повече от 90 години. Практиката за този период показва, че материалът не старее, т.е. не се наблюдават съществени изменения в качествата му. Защитеният от преки въздействия материал, има практически неограничена трайност във времето.

YTONG с класически средства задоволява строгите съвременни изисквания към строежите. Фасадите се защитават от дъжд и сняг само с традиционни мазилки и за разлика от синтетичните изолационни системи не стареят и са устойчиви на вятър и механични повреди.


Енергоефективни, екологични и модерни строителни материали

Вече повече от 90 години в Европа и по света се строи с YTONG – белите блокчета за зидария, които всеки познава. От 20 години те се произвеждат и използват и в България. Обекти сYTONGможете да видите както в Германия и Франция, така и в Китай, Мексико и Русия. Освен поради лесната си обработваемост и точни размери, те имат отлична топлоизолационна способност. Най-новият продукт в семейството на YTONG - YTONG extrA+ - позволява изграждането на еднослойна стена от 30 см без допълнителна изолация. Това ви спестява време и разходи.


Всеки, ангажиран със строителния процес, открива своите ползи, използвайки YTONG

  • за строителите - работата с YTONG им гарантира бързо, лесно и качествено изпълнение;
  • за инвеститорите - стените от YTONG гарантират отлична топлоизолация, ниски сметки за отопление и охлаждане и повече жилищна площ;
  • на проектантите - YTONG предлага богат продуктов асортимент.

    Ако искате да получите повече информация за блокчетата за зидария и безплатните услуги, които можете да получите, посетете www.ytong.bg.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта