Как да внесем цветовете на 2016 година в интериора

Публикувано на 10/02/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 4 481 пъти

Обикновено кухненските шкафове са онзи елемент в помещението, който има най-силен ефект върху цялостния интериор. Те заемат основна част от пространството и често няколко промени в детайла могат да променят коренно атмосферата в стаята. Пастелният нюанс на небесно синьото стои меко и ненатрапчиво, но същевременно много елегантно. От друга страна, розовото създава една топла и приятна атмосфера, и се съчетава чудесно с дървесина, керамика и мрамор.

Вижте още: Най-впечатляващите тенденции за баня през 2016г.


Елегантна дневна със собствен характер

Нежно розовото и светло синьото вече не са цветове само за детската стая! Те се готвят да превземат дневната, спалнята, работните кътове, кухнята... Що се отнася до дневната, бебешко розовото и небесно синьото са наистина чудесен начин да внесете малко романтика и спокойствие. Те удобно могат да се настанят върху стените, разхвърляни върху възглавниците, завесите, килимите или при единични мебели.

Вижте още: Най-актуалните цветови схеми за кухнята за 2016 година


Как да внесем цветовете на 2016 година в интериора

Уважаваният институт Пантон за пръв път обяви не един, а цели два цвята, които да властват през 2016 година: розов кварц и спокойно синьо. Може би жените ще се пристрастят към нежните и романтични нюанси на бебешко розовото и небесно синьото. Ако скоро ви предстои пролетен ремонт на жилището, какъв по-подходящ момент да влезете в крак с тенденциите? Затова днес ще ви предложим няколко стилни идеи как да намерите място на пастелните тонове в интериора на вашето жилище. В случай че имате нужда от помощ или съвет за преобразяването, доверете се на интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus.


Романтично преобразена спалня

Нима има по-подходящо място от спалнята, където да внесете нотка нежност? С тази цветова комбинация бъдеще и настояще се срещат в една цветна хармония с романтичен привкус. Освен със спокойното синьо, розовият кварц се комбинира наистина добре и с мебели, решени в бяло, слонова кост, екрю и капучино. Ако сте се спрели на този тип интериор, запомнете - използването на много светлина е водещата нотка. Тя допринася за лекотата на интериора.


Леки акценти в модерната кухня

Тоновете, напомнящи за предстоящата пролет, освен нежност и усещане за безвремие, могат да внесат и свежест, стига да са на правилното място. Нека не забравяме, че най-добрият, евтин и бърз начин за освежаване на едно помещение, са аксесоарите. В случай че интериорът на кухнята ви е бял, синьото ще добави нотка топлина и ще раздвижи безцветното обзавеждане. И обратното - при тъмни, сиви, дори абаносови кухненски шкафове, бебешко розовото ще допринесе за по-закачливо настроение.


Трапезария в крак с тенденциите

Трапезарията е мястото, където се събират най-много хора, затова трябва да сте изключително внимателни. Обикновено проблемът с бебешко розовото и небесно синьото е, че изглеждат прекалено захаросано и женствено. За да туширате този проблем, можете да ги използвате с неутрални цветове или акценти от черно, тъмно сиво или кафяво.

Избрахте ли вече коя стая да носи багрите на 2016 година? Ако имате нужда от помощ за преобразяването на вашето жилище, професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, са винаги насреща. Направете безплатна заявка и само в рамките на 24 часа ще получите конкурентни оферти с цени!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта