Преди и след: мрачен дом в Ню Йорк превърнат в колоритен апартамент

Публикувано на 11/04/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 7 525 пъти

След като през 2008 г. собственичката най-после се е сдобила със своя апартамент мечта, тя е изправена пред изключително предизвикателство - да превърне скучното и старомодно жилище в модерен дом със стил и визия. Не са вложени големи суми за преустройството, но са използвани креативни идеи и свежи детайли, които променят облика на апартамента до неузнаваемост. Поверете премяната на собственото си жилище на опитни дизайнери, за да получите също впечатляващ резултат.


Мрачен и безличен хол

Ето как са изглеждали холът и всекидневната в апартамента на Кристин. На практика това са два къта на една и съща стая. Първото нещо, което правят отрицателно впечатление на новата собственичка, са безличната боя по стените, неугледния килим и износеният паркет. Тя решава да работи сс замах и да се справи с всички тези проблеми. А резултатът е повече от забележителен.

Вижте още: Уютен малък дом - новото лице на стар училищен автобус


Всекидневната е превърната в свежа и колоритна стая

След ремонта стените на жилищното помещение са решени в син цвят, като е подбран специален ненатрапчив нюанс. Паркетът е напълно реновиран, а за да е по-отчетливо разделението, холното помещение е обособено с килим, който го откроява от трапезарията. Освен това новите хол и всекидневна вече разполагат с повече секции, в които собствениците държат колекциите си от статуетки и книги.


Невзрачна и негостоприемна кухня

Както в повечето модерни апартаменти в Манхатан, кухнята не е акцентът в дома. Тук тя е разположена в съвсем миниатюрен бокс. Още от пръв поглед се вижда, че трябва да има промени в подредбата, уредите и обзавеждането.


Цветно настроение в новото кулинарно помещение

След ремонта кухненският бокс се сдобива с коренно различна и модерна визия. Направени са освежителни и козметични ремонтни дейности. Светлината е приветствана на драго сърце, за да съживи настроението на така занемарената преди това кухня.


Неприветлива спалня посреща новите собственици

Голямото разочарование на семейството е било именно състоянието на спалнята. Всичко в тази стая е било отблъскващо - леглото, боята по стените, первазите и дори осветлението. Промените и тук правят от тази неприветлива спалня истински оазис за почивка.

Вижте още: Удивителни мебели с нестандартен дизайн


Книгите пристигат, за да внесат личния почерк на новите собственици

И тук решението е да се заложи на секции с много рафтове, тъй като колекцията от книги няма край. Поставят се лампи, които да бдят над късните часове, в които се прелистват вълнуващи страници и се разказват приключения. Стените също се радват на нова боя, а сиво-синият цвят е специално подбран, за да е в хармония с другите помещения.

Ако проектът на нюйоркския апартамент ви е вдъхновил истински и вече нямате търпение да започнете с промените в собствения си дом, не пропускайте да потърсите съвет от интериорен дизайнер, какъвто можете да откриете в MaistorPlus. Заявете проект безплатно и ще получите най-добрите условия за реализацията на идеите си.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
5 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта