Дизайнерското студио "Benjamin Moore Paints USA" избра бялото за цвят на 2016г.

Публикувано на 11/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 2 939 пъти

"Benjamin Moore Paints" е основана през 1888г. и е най-популярната и предпочитана марка бои в Северна Америка. След едногодишно проучване на най-продаваните цветове, студиото определи "Simply white" за цвят на 2016г.


Неутралност, чистота, равновесие

Сред предложената гама от тенденциозни вариации на бялото, на първо място се нарежда "Simply White OC-117". Той е най-изчистеният и неутрален сред останалите. Дизайнерите смятат, че този цвят допринася за усещането на пълна хармония и равновесие. Той подчертава ъглите, взаимодейства си със светлината по един магнетичен начин и създава топло и меко сияние.


Съществена част от дизайна

Именно непретенциозността на този цвят го слива с интериора, създавайки балансиран и красив дизайн. Той дава възможност на останалите детайли в стаята да изпъкнат. На подобен фон, всяка цветна мебел или декорация изглежда елегантно, създавайки невероятно свеж акцент.


Не просто бяло

Комбинацията на "Simply white" с други, по-колоритни и пъстри варианти, е наистина модерен начин да изпълним жилището с контраст и магнетичност. Топлото му съчетание с дърво, винаги носи уют и спокойствие в дома, затова и остава един от най-предпочитаните варианти за съвременния интериор.


Палитрата на десетте вариации на белия цвят

Тези 10 вариации на бялото оглавяват класацията за цветове на 2016г. Комбинациите на "Simply white OC-117" с лимонови нотки, небесно синьо и сиво, например, също ще бъдат сред основните варианти за интериора през следващата година. Изборът на преливащи цветове, оформени като линии и други фигурални мотиви, освен модерен, е и изключително свеж и внася позитивност в дома.

Повече информация и идеи, можете да намерите онлайн на "Benjamin Moore Paints", както и в българския им уебсайт - кликнете тук.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта