Нов модел хладилници запазват храната свежа по-дълго време

Публикувано на 08/09/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 24/04/2018 | Видяно 2 536 пъти

Нови модели хладилници, чиято цел е да запазват храната свежа по-дълго време, бяха представени по време на изложението за електроника и техника IFA, 2015. Те разполагат с редица нововъведения, сред които допълнители отделения, както и технологии, които спестяват потребление на енергия с над 25 %. Очаква се новаторските уреди да бъдат приети радушно най-вече от потребителите с повишено еко-съзнание.


Хладилниците работят с нов инверторен линеен компресор

Източник

Представените кухненски уреди работят с нов модел инверторен линеен комресор, при който се намалява вътрешното триене. Това означава, че хладилниците са с около 32 % повече енергийно ефективни и с 25 % по-безшумни.


Допълнителни отделения пестят енергия и запазват свежестта на храната

Допълнителните дясно и ляво отделение на хладилниците запазват храната свежа по-дълго време и подобряват организацията на работа. Дясното отделение е достъпно от външната страна посредством бутон. Така не се хаби енергия както при пълно отваряне на вратата. За лявото отделение е предвидена дръжка в долната част на вратата му, откъдето може да се слага и вади бързо и лесно най-необходимото от хранителните запаси. Всичко това редуцира загубата на студен въздух с близо 47 %.


Умна система за диагностициране

Част от новите хладилници разполагат с умна система за диагностициране. При евентуално появил се проблем, тя може да открие какъв е той или да осигури директна връзка с call-център, откъдето да съдействат за разрешаването му. В случай че се касае за по-сериозна повреда, си остава вариантът да се извика професионален техник на място.


Тагове:

По света

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта