Три актуални тенденции в домашния декор от Mr. Bricolage

Публикувано на 28/07/2022 от Люси Любомирова | Последна редакция на 12/08/2022 | Видяно 2 061 пъти

Всичко ново не е нищо повече от добре забравеното старо. Така е в модата, при интересите на човек и в актуалните тенденции в интериора. Във всеки от нас е заложен стремеж към красотата и винаги се стараем да се обграждаме с красиви и модерни неща. Понякога добавяме доза лукс или добавяме нещо абстрактно, като по този начин подчертаваме собствената си индивидуалност.

Много често с козметичните ремонти и декорирането на дома се заемаме ние и в подготовката си за тази важна задача търсим насоки и препоръки от специалисти.

Mr. Bricolage насочва нашето внимание към три актуални стилови тенденции, изпълнени с елегантност и екзотика, носещи аромат на полски цветя. Ако търсите вдъхновение, със сигурност ще откриете своя почерк в някой от тях.


ПОЛСКИ ЦВЕТЯ

Цветовете на 2022 година са в основата на този тренд. Приглушено розово, лилаво, нежно синьо, елегантно бежово и злато, дори черно - това са водещите цветове на сезона. Гамата е безупречна и домашният декор, избран в тези нюанси, създава много уют и неповторим разкош.

С този стил е лесно да добавиш нотка дизайнерско виждане, а Mr. Bricolage ти дава тази възможност с богатата си продуктова гама и модерни артикули, подчертаващи индивидуалността.


ЕКЗОТИКА НА ИЗТОКА

За всички, които търсят предложения за домашен декор с източен привкус, Mr. Bricolage предлага богат асортимент от модерни и съвременни решения, в които умело са вплетени автентични източни мотиви.

Тенденцията „Екзотика от изтока“ е перфектен начин да пренесеш в дома си частица от дивата джунгла, елемент от екзотичната ботаническа градина и прохладата на летните вечери. Цветовата гама е приглушена с акцент на зелени, сини и златисто-пясъчни нюанси.


КАПУЧИНО НА ПЛАЖА

Тази тенденция звучи елегантно и привлича с ефирност на материите, наситеност на цветовете и оригинални форми. „Капучино на плажа“ е тренд, който е изграден на базата на кафяво-бежовата гама с добавени златисти елементи, а за контраст - акценти на сиво, слонова кост и близки до тях тонове.

Залагайки на цветовата гама в тази тенденция, Вие избирате почти непреходна класическа елегантност. В бъдеще винаги може да добавите модерен акцент, който да освежи визията на интериора и да внесе елемент от актуалния тренд за сезона.

С Mr. Bricolage е лесно всеки да бъде дизайнер в собствения си дом и да създаде неповторима атмосфера и уют в него. Нужно е само вдъхновение, всичко останало ще намерите тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
28 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта