Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн

Публикувано на 14/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 13 381 пъти

Детската стая трябва да е най-просторното, свежо и пъстро място в дома. Необходимо е да осигурим удобство и безопасност за децата си с красиви и функционални мебели. За съжаление, често се налага да отделим твърде много пари за целта. Тук идват на помощ палетите - практични, евтини и даващи купища възможности.

Потопете се в света на детските мечти с интересните предложения, които ще ви представим. Ако решите да изпълните някое от тях, разчитайте на професионална помощ, за да улесните процеса и да се радвате на качествени резултати.


Табло за легло от палети

Най-сетне място в стаята, за което няма да се притеснявате, ако детето ви пожелае да направите дупки и да закачате разни неща. Функционалността на таблото за легло от палети е неоспорима - освен красива предпазваща бариера, това е и мебел, която лесно се подменя и ремонтира, в случай че бъде повредена.


Стенен органайзер за книги и учебници

Когато става въпрос за подредба на детските книжки и учебници, шкафът невинаги е най-доброто решение. Там понякога пада голямо ровене и настава същински хаос. Подредете прилежно всички принадлежности за четене на своето дете, посредством тези красиви и семпли рафтове от палети. Така всичко, което се опитвате да откриете, ще бъде точно пред очите ви!

Виж още: Практични вещи от палети за дома


Перфектното място за играчките

Органайзерът за играчки вече може да бъде лек, със семпла конструкция, лесен за поддръжка и да заема малко място. Използвайте дървени палети и направете най-практичния шкаф за играчки на детето си. А ако желаете по-забавен и интересен дизайн, винаги бихте могли да го боядисате в някой светъл или ярък цвят, както и да използвате комбинация от различни тонове.

Виж още: Направи си сам табло за легло от палети


Весела къщичка за игра от палети

Почти всяко дете си мечтае да си има собствена мини-къщичка за игра в стаята. С изобретателност и минимален бюджет лесно можете да изградите такава, използвайки палети. Сами виждате, че финалният вид на тези дървени конструкции е много приятен и свеж.


Големи проекти от палети за цялостен интериор

Истината е, че почти всичко в стаята на вашето дете може да бъде изработено от палети. Легла, бюра, столчета, декоративни стени, гардероби и кътове за игра. Не лишавайте малките авантюристи от нито едно удоволствие, което може да обогати въображението им и да направи детството им по-щастливо и забавно!

Доверете се на най-добрите специалисти, за да сътворите невероятни мебели за жилището си. Заявете проект безплатно в MaistorPlus, за да получите конкурентни оферти от професионалисти, заедно с информация за техните бизнес профили и потребителски оценки. Позволете ни да ви съдействаме, за да вземете най-доброто решение за вашия дом!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта