Най-добрият подарък за всяка майка

Публикувано на 11/12/2017 от Биляна Нинова | Последна редакция на 11/12/2017 | Видяно 3 168 пъти

Празниците наближават и е време да помислите за списъка с подаръци. Не чакайте последния момент, а отделете време да изберете най-добрата изненада за любимите си хора. Без значение дали става дума за вашата собствена майка, за любимата ви или за приятелка – помислете добре от какво би имала нужда тя и какво ще направи празника наистина специален. Често хората нямат никаква представа от какво се нуждае една майка и, когато дойде време да ѝ изберат подарък, се затрудняват от тава с какво да я зарадват. Подготвили сме ви няколко идеи, които да ви помогнат и да ви улеснят в избора ви.

За карасива и модерна кухня

Не е тайна, че една голяма част от деня за всяка майка преминава в кухнята. Много жени биха се зарадвали на разнообразни подаръци, които ще допълнят интериора на техните кухни, ще улеснят някоя дейност или ще направят по-приятно ежедневието им.

Не забравяйте, че целта на всеки подарък е да достави удоволствие на този, на когото го подарявате. Затова, за майки, обичащи своите кухни, сме ви подготвили следните идеи за подаръци. А ако има нужда от ремонт на любимото помещение, заявете проект и разгледайте оферите от специалистите.


Идеи за подаръци за влюбените в кухнята

В една кухня винаги има какво да се добави и подобри, затова и идеите за подаръци са безкрайни и винаги добре дошли.

  • Машина за смутита. Модерен и много лесен за използване електроуред, който ще внесе свежест и енергия в забързаното ежедневие на всяка майка. С този подарък ще насърчите човека да се погрижи за себе си и да си осигурява дневната доза витамини с вкусно смути.
  • Френска преса. Почти няма майка, която да не обича или да не пие кафе. Повечето хора, за които кафето е ежедневие, имат в домовете си предпочитаната кафе машина или кафеварка. Френската преса е чудесен подарък, с който да се разнообрази еждневият ритуал по пиене на кафе.
  • Чаши за кафе. Практичен, но и изключително персонален подарък, с който ще внесете стил и елегантност в сутрешното кафе. Изберете красива персонална чаша или комплект от две или шест, в зависимост от членовете на семейството. По този начин всяка сутрин подаръкът ви ще носи усмивка и топъл спомен.
  • Готварска книга или абонамент за готварско списание. Всяка жена, която готви ежедневно се сблъсква с дилемата какво ново да измисли за трапезата, затова книга с лесни и бързи рецепти или абонамент за ежемесечно списани за готвене ще е прекрасен подарък за всяка майка, защото ще улесни и облекчи вечното готвене.


Техника, която ще разнообрази ежедневието

Модерните жени, дори в ролята си на майки, обичат и се радват на техника, която ще разнообрази или ще направи по-леко ежедневието им. Въпреки че може да има по-малко време и възможност да ѝ се порадва, майките ще оценят вниманието и грижата, с която сте подходили към избора си на подарък. Ето и нашите предложения:

  • Портативен принтер за снимки. Всеки съвременен човек постоянно прави снимки, но голяма част от тях остават в различни устройства или в клауд услуги. Портативният принтер ще даде възможност снимките да се изваждат веднага на хартия и след време да се подредят в албум или да се сложат в рамка.
  • Комплект за домашен маникюр и педикюр. Не всяка жена има времето да отиде да се поглези в салон за красота, но това не означава, че не би искала да изглежда перфектно. Този подарък ще зарадва всяка майка и ще ѝ даде възможност да се погрижи за себе си и да се почувства красива.
  • Преносима батерия и удароустойчив калъф за телефон. Децата са като малки торнада и често техниката у дома става тяхна жертва. Красив и удароустойчиф калъф за телефон ще предпази устройството, а в забързаното ежедневие – преносимата батерия ще е безценен помощник на всяка майка.


Подарък за дома

Празниците са моментът, в който украсяваме дома или купуваме нещо, с което да допълним интериора, затова този тип подаръци са подходящи и ще зарадват всяка майка, която поддържа дома си и обича да внася уют и елегантност.

  • Люлеещ се стол. Великолепно допълненение към дома и прекрасен подарък. Тези столове вече се предлагат в най-различни дизайни и цветове – модерни и изчистени или с ретро нотка. Изберете такъв, който ще се впише в интериора и подарете комфорт и възможност за така нужната почивка.
  • Ароматни свещи с релаксиращо действие. От векове се знае, че миризмите силно влияят на човешкия организъм – изберете за подарък ароматна и красива свещ, която ще внесе романтична и отпускаща атмосфера или ще изпълни дома с празничен дух.


Изберете подаръка с грижа и любов

Каквото и да изберете за една майка, нека подаръкът да е персонален и съобразен с нейните нужди, покажете, че сте вложили старание и мисъл, че сте се съобразили с натоварения график и нуждата от почивка.

  • Табло за записки и закачалка за ключове. Това е един наистина полезен подарък, който веднага ще влезе в приложение. Има прекрасни дизайни на подобни табла и оригинални идеи за това как човек да запише задачите си, а благодарение на закачалките за ключове се пести време – подходящо е за практични хора, които ще оценят желанието ви да сте в помощ с подаръка си.

Направете празниците наистина специални. Ако предпочитате подарък, който сте изработили сами, запретнете ръкави и действайте. Но не забравяйте, че можете да разчитате на изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus, за професионален съвет и качествена изработка на всевъзможни мебели по поръчка. Заявете проект към мебелистите и сравнете техните предложения, срок за изпълнение и креативни идеи. Изберете най-доброто за вас и вашия дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта