Уникални идеи за акцентиране върху стените в спалнята

Публикувано на 31/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 13 649 пъти

Какво ще кажете тотално да разчупите интериора в спалнята, но напълно съхранявайки така ценните уют, простор и комфортна атмосфера? Ето няколко изключително модерни подхода, с които ще можете да преобразите стаята по оригинален начин, вдъхновен от професионалните дизайнери - а те са на ваше разположение и очакват идеите ви!


Меки акценти за нежно докосване

Това, което виждате на стената в тази спалня, са декоративни панели от мека материя, които всъщност имат гладка повърхност и не се замърсяват лесно. По-важното е визията, която придават на стаята, а тя е невероятно уютна, макар и преобразена по необичаен начин.


Монохроматично изящество

Монохроматичният интериор обобщава един типичен цвят, а той обикновено е класически - в случая бяло. Само че тук това еднообразие е изкусно подправено, използвайки нетипични панели с имитиращи светлосенки, ефектна голяма картина и декоративни елементи, които просто пасват перфектно на дизайна.


Индустриална текстура - едновременно модерна и класическа

Защо типичните за индустриалния стил тухлени стени биха могли да се окажат невероятно добра идея за вашата спалня? Защото внасят именно търсената разчупеност с артистичния си вид, но съхраняват и уюта, като тези качества са съчетани със семпла визия, без прекалена помпозност или усещане за претрупана декорация.

Виж още: Преди и след: 8 неприветливи помещения, превърнати във великолепни спални


Удивително заиграване с добре познатия бетон

Това е един удивителен дизайнерски подход при използването на обикновен бетон за декориране на стената. Оформлението му е много семпло, но изключително стилно, а няма как и да не обърнем внимание на останалите компоненти в тази спалня - от леглото до декоративните топки, всичко е изпипано с много вкус!


Перфектното съчетание от 3 различни текстури

Заиграването с материалите, стига да бъде направено прецизно, винаги носи задоволителни резултати, когато се стремим да разнообразим интериора. Тук, непосредствено зад леглото, имаме светло дърво, зад което е поставен прозрачен стъклен панел, а над него се извисяват функционални бели шкафове. Не е ли това перфектното трио?

Виж още: Как да вдъхнем живот на тъмната и схлупена дневна?


Разкошна мозайка от дървени ромбове

Мозайка, и то каква? Изключително елегантни ромбове от дърво, комбинирани с бели елементи и познатите вече меки панели зад леглото. Това отново е идея за съчетаване на материи по още по-оригинален начин, защото знаем, че много от вас обожават авантюристичния подход. Всяка идея можете да постигнете в своя дом, стига да имате необходимата професионална подкрепа. Възползвайте се от възможността да направите безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите най-подходящите оферти, избрани съгласно индивидуалните ви потребности. Разгледайте профилите на специализираните компании и рейтинга от техните клиенти, за да знаете, че вземате най-доброто възможно решение!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта