Уникални спални в топли есенни нюанси

Публикувано на 18/11/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 10 966 пъти

През есента червеното завладява не само гардероба, но и домовете ни и в тази спалня го срещаме под формата на ефектен акцент. Тази оригинална идея е подходяща за тези от вас, които не могат да инвестират много в освежаването на спалнята, но имат спешна нужда от нещо ново в интериора. Подобно цветно решение със сигурност ще направи и най-семплото помещение олицетворение на добрия вкус!


Важната роля на подходящото осветление в спалнята

Подобна луксозна спалня е перфектното допълнение към всеки модерен дом, защото комбинира успокояващи нюанси с това наистина ефектно осветление. То придава индивидуалност на стаята, без да я прави твърде тъмна или схлупена, а мекият килим на пода в съчетание с красивите декоративни елементи й придават изтънченост и красота.

Виж още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Уникални спални в топли есенни нюанси

Есента вече се настани удобно в гардероба ни, листата хрущят под ботушите, а това е сигурен знак, че е време да внесем промяна и у дома! Защо тя да не засегне именно спалнята, в която така или иначе прекарваме студените си вечери? Представяме ви няколко впечатляващи спални, прегърнали есенното настроение и доказали, че с добра идея и опитен майстор всяка цел в интериора става постижима! Не търсете точния специалист за ремонта на дома под дърво и камък, а открийте подходящата оферта в MaistorPlus!


Придайте неповторима елегантност на интериора

Представяме ви едно невероятно кътче, в което с удоволствие бихме пили сутрешното си кафе! Елегантният дизайн на тази спалня и перфектният подбор на декорации създават усещане за хармония и предразполагат към заслужен релакс. Най-впечатляващите елементи от нея са страхотният таван, който уголемява помещението във височина, семплите мебели, които срещат светло и тъмно дърво, както и симетрично разположените огледала, създаващи усещане за простор.

Виж още: Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня


Добавете свежи детайли в жълто във вашата уютна спалня

Златната есен обгръща с нежност домовете ни и присъствието на елементи в жълто става задължително в интериора. Те са в състояние да направят спалнята източник на енергия и добро настроение, като стоят перфектно до мебели в бежово, които създават плавно преминаване към тъмния дървен под. Внедрете жълтото в спалнята под формата на леки завеси, пухкави килимчета, нощни лампи или пък страхотни декоративни възглавнички!


Спално помещение, подчинено на неочаквано успешен контраст

Тази царствена спалня е подчинена на контраста между червеното и бялото, които тук загърбват различията си и създават уникална цветова комбинация. Преливането между спалнята и останалите помещения е осъществено благодарение на тъмния под от дърво, а оскъдните декорации са перфектно подбрани така, че обстановката да не стане претрупана и кичозна.

Виж още: 20 великолепни идеи за спални в черно и бяло


Превърнете спалнята си в екзотично кътче

Пренасяме ви в една магическа обстановка, която ще ви плени със своята природна красота и успокояващо излъчване. Тази спалня с екзотичен дух съчетава меките земни тонове на есента със свежи зелени акценти, които създават баланс в помещението. Фините детайли и уникалната стенна декорация зад леглото ни карат да мечтаем за пътешествието, което отдавна отлагаме. Бихте ли създали подобно екзотично кътче у дома?


Спалня, впечатляваща с функционалност и естетика

Дървото е на почит в тази компактна спалня, която доказва, че понякога малките помещения имат огромен потенциал за съхранение на вещи. Това е постижимо, благодарение на функционалните мебели, които превръщат дори пространството около леглото в практична вградена секция, а подходящото осветление придава уют и красота на стаята.


Очарователна спалня с изумителни акценти в оранжево

Тази малка спалня е олицетворение на есента със своите наситени нюанси и меки детайли, създаващи една неповторима обстановка. Основните цветови решения са в гамата на кафявото и бежовото, а оранжевото представлява страхотен акцент, внасящ допълнителен комфорт в помещението. Впечатление прави умелият подбор на осветителни тела и декорации, които разчупват семплия дизайн на тази очарователна спалня, без да нарушават спокойната атмосфера в нея.


Страхотна спалня в зелено насред динамичната градска среда

Зеленото отдавна не е само символ на пролетта и разцвета. Днес то ни напомня и на любимата ни част от есента, в която парковете са все още зелени и от време на време пада по някое златно листо. Именно тази енергия пресъздава тази великолепна спалня, която е свеж начин да внесем късче природа у дома дори и сред забързаната градска среда. Основното правило тук е, че независимо дали ще заложите на тъмен или блед нюанс на зеленото, подът трябва да е светъл.


Модерна спалня с изумителен дизайн

Тази спалня е символ на удобството, отличаващ се с функционално обзавеждане и изтънчен дизайн. Впечатление прави умното съчетаване на нюанси, като тук лилавото е страхотен начин за разчупване на обстановката, обагрена в земни тонове. Ако това модерно помещение ви е вдъхновило да създадете страхотна есенна премяна на своята спалня, потърсете квалифицирана помощ от специалистите, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект безплатно още днес!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Щърков Инженеринг
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
31 извършени проекта