Добре дошли на бизнес профила на РАЙ Билдинг76ЕООД


РАЙБИЛДИНГ 76 ООД предлага широка гама от строителни услуги на конкурентни цени. Ние сме правилният избор за ремонт на вашия дом, като гарантираме професионализъм и високо качество на работа. Специализираме както във вътрешни, така и във външни ремонти, включително проекти "до ключ". Всеки нов клиент получава 20% отстъпка, което прави нашите услуги още по-достъпни. Доверете се на нашия дългогодишен опит и квалифициран екип за всички ваши строителни нужди.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Велимир Бояджиев преди 2 дни за боядисване с латекс на кухня общо около 35 кв.м и дребни корекции | София

“Работят много бързо и чисто. Останах доволен”

Божидар преди 2 дни за Къртене и извозване на бетонен цилиндър | София

“Много добре се справиха момчетата, имаше непредвидени проблеми, но въпреки тях сеършиха работата.”

Николай Цеков преди 1 месец за Боядисване на кухня | София

“Работиха много организирано и чисто. Свършиха работата много добре и доста бързо най-важното е ,че останах много доволен от тях и работата която извършиха!”

Виж всички мнения

Опит


С дългогодишен опит в строителния бранш, РАЙБИЛДИНГ 76 ЕООД се е утвърдила като надежден партньор за висококачествени строителни услуги. Нашият екип от квалифицирани специалисти работи с усет към детайла и стремеж към постигане на най-добрите резултати. Независимо дали става въпрос за ремонт на покриви, вътрешни ремонти или хидроизолация, ние осигуряваме професионализъм и внимание към нуждите на нашите клиенти.

Специализация и квалификации


1. Пренареждане на керемиди: Прецизно пренареждане на керемидите за постигане на максимално добър резултат и защита. 2. Полагане на паропропусклива мембрана: Осигуряване на дишаща и водонепроницаема защита за вашия покрив. 3. Направа на нов покрив: Изграждане на нови покривни конструкции с високо качество и гаранция. 4. Полагане на нови керемиди: Професионално полагане на нови керемиди. 5. Хидроизолация на покрив: Поставяне на всякакъв вид хидро изолация за отстраняване на течове и предотвратяване на такива. 6. Хидроизолация на плосък покрив: Специализирани решения за хидроизолация на плоски покриви. 7. Наковаване на битумни керемиди: Монтиране на битумни керемиди за перфектна естетика и перфектна защита 8. Вътрешни ремонти: Комплексни ремонтни услуги до ключ. 9. Гипсокартон: Монтаж на гипсокартон за стени и тавани с прецизност и внимание към детайлите. 10. Шпакловане: Професионално шпакловане за гладка и готова за боядисване повърхност. 11. Боядисване: Висококачествени бояджийски услуги за освежаване и обновяване на интериора.

Допълнително


РАЙБИЛДИНГ 76 ООД е вашата доверена фирма за ремонт на вашия дом или жилище. Предлагаме пълна гама от строителни услуги и ще се радваме да работим заедно.