Революционното решение за хоризонтални бойлери, с което можеш да си спокоен, че топлата вода ще стигне за всички у дома

Публикувано на 09/05/2022 от | Последна редакция на 01/07/2022 | Видяно 8 924 пъти

Все повече домакинства прибягват до решението да притежават бойлер в дома си като основен или допълнителен източник на топла вода. Изборът на правилен бойлер според нуждите, може да се окаже трудно решение. На пазара се предлагат бойлери с различен капацитет, опции за монтаж и мощност.

Има различни видове бойлери, пригодени за монтаж в домашни условия. Едните са за стена – хоризонтален и вертикален, има такива с плосък дизайн за пестене на място, други са още по-компактни, а най-малки са проточните. Все по-нестандартните решения в интериора на бани изисква и все по-голямо разнообразие от уреди за топла вода. Избирайки бойлер е от изключително значение да се прецени какъв обем вода е необходим за домакинството.

Хоризонталните модели електрически бойлери спомагат за оптимизиране на пространството в помещението, като същевременно не правят компромис с обема.

Знаете ли, че...

Обичайното при бойлерите е, че топлата вода се намира в горната част, а студената – в долната. При използване на топлата вода, студена вода нахлува в долната част и се смесва с вече загрятата, като я разрежда. Това се случва с помощта на уред, наречен струйник. Поради по-ниската си височина, при хоризонталните бойлери водата се охлажда по-бързо и отнема време докато възвърне висока температура.


Какво е решението:

Както се спомена по-горе, струйникът е уредът, който определя навлизането на студена вода и скоростта на смесването с топлата. Чрез новото поколение PISTON струйник, разработен от TESY, смесването е забавено значително. Това осигурява до 40%* повече топла вода за TESY BiLight хоризонтални модели.

TESY е български производител, който се е наложил не само у нас, а и е един от водещите на европейския пазар. В продуктовата гама се включват надеждни и енергийно ефективни електрически бойлери, уреди за отопление и грижа за въздуха, бойлери с индиректно нагряване и термодинамични бойлери. Компанията е в непрестанно търсене и предлагане на иновативни решения за потребителите без компромис в качеството.

Посетете сайта на TESY за повече информация.   

* Отнася се за TESY BiLight хоризонтални модели с нов PISTON струйник, сравнени с TESY BiLight хоризонтални модели с предишния PISTON струйник.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта