Защо да изберем керамиката като строителен материал

Публикувано на 30/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 07/07/2016 | Видяно 3 827 пъти

Стремежът към сигурност, подслон и защита винаги е съществувал в човешката история. Това ясно се вижда в изграждането на сгради още от минали времена и до днес, когато те символизират сила, възможности и авторитет. През годините различни добри практики, типове градеж и строителни материали, доказали своята издръжливост и приложимост, се налагат в световните архитектурни и строителни тенденции. Ярък пример за непреходност в традициите са скатните покриви с неизменните им добри характеристики. А когато търсим съчетание от качество, перфектна визия, здравина и дълговечност, керамичните керемиди и аксесоари, част от цялостната покривна система Тондах, са доказано удачен избор.


Защо точно керамика?

Здравина, дълготрайност, екологичност и възвръщаемост на инвестицията са само част от причините керамиката да бъде предпочитан материал в строителството. Използвана още от древността, тя устоява изпита на времето. Доказателствата за нейното широко приложение са видими в редица културни и археологически обекти. Днес се създават качествени строителни материали като керемиди, тухли, настилки именно на основата на керамиката.

Многообразието от форми, идеи и възможности, които керамиката предлага, покриват най-строгите изисквания за сигурност и дълготрайност и същевременно удовлетворяват най-изтънчените предпочитания на клиентите. Отчитайки това, Тондах произвежда и доставя висококачествени керамични керемиди и аксесоари, които се превръщат във впечатляващ завършек на всеки дом.


Четирите природни елемента - обединени в продуктите на Тондах

Четирите природни елемента - земя, огън, въздух и вода, се обединяват, за да се получат впечатляващите керамични керемиди на Тондах. В ролята на елемента земя в случая влиза глината като изходна суровина. Следва водата, която при свързването си с глината допринася за появата на дълготраен и качествен продукт. Въздухът има ключово значение при изсушаването на керемидите, а огънят, отговорен за изпичането им, ги прави устойчиви на пожар, което допълнително гарантира сигурността им. Прочетете повече, като последвате този линк.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
16 извършени проекта
Венцислав Димитров VIP
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта