Топ 3 климатици на промоция в момента

Публикувано на 17/09/2021 от Станислава Матеева | Последна редакция на 17/09/2021 | Видяно 15 529 пъти

Лятото отдавна е тук. И колкото и да е приятно да прекарваме дните си под топлите лъчи на слънцето, понякога имаме нужда от местенце, където да се разхладим. Често обаче у дома или в офиса е доста по-горещо, отколкото ни се иска. И търсим всевъзможни решения, които да ни помогнат да се освежим. Най-ефикасното такова е климатикът. 

Добрият климатик е не само спасение от летните горещини, но и целогодишно помага за пречистване на въздуха, както и за контрола на влажността в помещението. А през зимата прави дома или офиса ни топъл и уютен. 

С наличното богато разнообразие от климатици на пазара обаче е трудно да изберем такъв, който да ни служи добре и да удовлетворява нуждите, които имаме. Ако сте готови да инвестирате във висококачествена климатична система, е добре да проучите различни марки. За да ви улесним в следващите редове ви показваме ТОП 3 класация на най-добрите климатици, които ще откриете на специални цени в някои от големите вериги магазини за техника в  страната.

При нужда от съвет или помощ, винаги може да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете още сега вашия проект. 


Техномаркет и Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC

Виж повече за продукта

Hitachi сред най-големите производители на електронни устройства в света. Японската компания се слави не само с качеството на произвежданата от нея електротехника, но и със забележителните си климатични системи и термопомпи. Климатиците Hitachi предлагат енергийна ефективност чрез ефективни инверторни компресори и енергийно ефективни системи с външното тяло.

Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC е сред най-стилните климатици, които пасват идеално във всеки модерен интериор. С компактното си вътрешно тяло, антибактериален филтър и ниски нива на шум климатикът е универсален уред, подходящ както за дома, така и за офиса. 

  • Той разпределя въздуха равномерно с иновативна 3D система, така че топлият или студен въздух да достига до абсолютно всяка част на стаята. 

  • Благодарение на технологията Inverter DC, този е един от най-тихите климатици, предлагащи се на пазара в момента. Това се дължи на ротационния компресор, който работи перфектно и при ниска консумация на енергия.

  • Филтриращите системи Nano Titanium пък се грижат за постигане на добра филтрация на въздуха, като елиминират бактерии, алергени и дори плесен. 

  • Климатикът Hitachi има клас на ефективност A++ в режим на охлаждане и A+ при отопление, като по този начин се гарантира минималната консумация на електроенергия.

  • Sleep Mode е още една от функциите, които правят Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC наистина специален. В режима на сън устройството работи тихо, но в същото време регулира температурата така, че да осигури спокоен сън.

До края на август можете да откриете Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC на специална цена в Техномаркет. Промоцията включва не само примамлива цена, а и безплатен монтаж и 0% лихва, ако изберете да закупите уреда на изплащане.


Технополис и BOSCH CL5000IU W26 E/CL5000I26E/WI-

Виж повече за продукта

Елегантен, универсален и тих Bosch Climate 5000i е климатик, събиращ в себе си едни от най-модерните и иновативни технологии. Благодарение на технологията DC Inverter работи идеално както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Благодарение на инверторната технология, Climate 5000i гарантира ниска консумация на енергия по всяко време. За тази цел инверторът автоматично и постоянно регулира нивото на мощността си. ECO функцията, ниската консумация на енергия в режим на готовност и таймерът са допълнителни функции, които позволяват контрол на разходите за електроенергия. В допълнение, филтърът с висока плътност и BIO филтърът оптимизират качеството на въздуха помещението. По този начин Climate 5000i не само осигурява висока степен на комфорт, но и допринася за създаването на здравословна среда.

  • Благодарение на специалния режим на сън, ще се радвате на дълбока и пълноценна почивка всяка нощ. Функцията за сън (SLEEP MODE) може да бъде зададена директно от дистанционното управление, за да персонализира стайната температура. Може да бъде активирана както в режим охлаждане, така и в режим на отопление.

  • Режимът  TURBO ви позволява в максимално кратък срок много да достигнете до комфортната за вас температура. С тази функция климатикът увеличава капацитета за охлаждане или отопление, като по този начин спомага за по-бързото увеличаване или намаляване на градусите в стаята. След 30 минути работа с функцията TURBO в режим на охлаждане, уредът се връща към предишната си настройка.

  • Още една от специалните функции на Bosch Climate 5000i ви осигурява необходимия ви комфорт точно в кътчето на стаята, в което се намирате в конкретния момент. Follow Me е функция, която активира температурния сензор, вграден в дистанционното управление. Когато сте в режим Follow Me, климатикът поддържа температурата според зоната, където се намира дистанционното управление.

  • С ЕCO  функцията на Bosch можете да намалите енергоразхода на домакинството си с до 60%, като същевременно не се лишавате от уютната температура, която искате да бъде поддържана в стаята.

Изключителния климатик Bosch Climate 5000i можете да намерите в Технополис на специална лятна цена. Промоцията включва и безплатен монтаж на новия ви уред.


ЗОРА и FUJI ELECTRIC RSG-12KPCA/ROG-12KPCA

Виж повече за продукта

Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG12KPCA има дизайн, който съчетава както компактност, така и стил. Климатикът работи с екологичен агент R32,  а вътрешното тяло има специален безшумен режим на работа - само 22dB.

  • Със специалната си правоъгълна и много компактнаформа, добре проектираното вътрешно тяло на климатика, той разполага с подобрен, иновативен топлообменник с изключително висока плътност и по-голяма вентилаторна турбина. Благодарение на това се постига по-силен и качествен въздухопоток. 

  • Wi-Fi контролерът позволява да управлявате климатичната си система от вашия телефон, дори когато не сте у дома. С помощта на приложението HomeMate, което можете да изтеглите на вашето мобилно устройство, можете да контролирате климатика така, че когато се приберете от работа или почивка у дома, температурата да е точно такава, каквато искате.

  • По-добро бъдеще за планетата със специалния фреон R32. Новият хладилен агент притежава с 68% по-нисък затоплящ ефект, като по този начин не вреди върху структурата на озоновия слой. 

Екологичният, стилен и компактен Fuji Electric RSG12KPCA ще откриете на промоционална цена в магазини Зора. 

Ако се нуждаете от помощ при монтажа на вашия нов климатик, може да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Може безплатно да заявите проект още сега. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
12 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта