Превърнете тавана на детската в измерение на сбъднатите мечти

Публикувано на 15/12/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 4 562 пъти

Ако в детската стая имате скосен таван и се чудите как да го разкрасите и да му придадете характер, ето една страхотна идея. Тук таванът е боядисан ефектно, създавайки усещането, че се намирате под открито небе на свечеряване. Чупката в него е усвоена, като е претворена в илюзорен покрив на кула, а цялата детска стая прилича на открит площад в малък кокетен град.

Вижте още: Уникални детски секции за фантастичен интериор


Звездно небе в детската

Помните ли комплектите фосфорициращи звезди, които се лепяха по таваните в края на 80-те и през 90-те години? Сигурно много от вас са заспивали с поглед в импровизираното небе. Е, това е една силно подобрена версия на таваните от нашето детство. Ако детето ви има слабост към звездите и космоса, възползвайте се.

Вижте още: Как интериорът в детската стая да остане актуален по-дълго


Лазурно арт небе

Синьото е любимият ви цвят? Значи сме ви спечелили с тази идея. Акцентът в тази уютна юношеска стая е таванът. Той е изрисуван като лазурно синьо небе в артистичен стил. Полилеят придава допълнителен блясък на щрихите му, а щом човек легне в леглото, неминуемо започва да мечтае.


Пеперудена детска стая

Ако имате малко момиченце, което е пристрастено към розовия цвят, значи тази идея ви допада. На тавана тук е придадена триизмерна визия. Той е не просто боядисан в унисон със стените в стаята, а от него са спуснати различни орнаменти, които биха пренесли всяко дете в приказките.


Пиратска стая

Ако детето ви е запалено по пиратските книги и филми, това е вашата идея. Стаята не е просто място за спане, благодарение на изрисувания таван, тя е превърната в необятно море, а леглото е кораб, който се носи по течението. Няма как да не харесате тази идея и вероятно дори малко ще завидите на детето си за нея.


Превърнете тавана на детската в измерение на сбъднатите мечти

Сещали ли сте се някога, че таванът в помещенията може да не бъде боядисан в стандартния бял цвят, а да стане част от дизайна на дома ви. С особена сила това важи за детската стая, защото атмосферата там дава възможност на въображението да се развихри. Разчупете мисленето си и вижте няколко предложения, с които наистина да сбъднете мечтите на детето си. Ако почувствате вдъхновение, потърсете изпълнител за проекта си в списъка с професионални бояджии, регистрирани в MaistorPlus.


Стая за принцеси

Ако искате да придадете още по-голям чар в детската стая, облечете тавана в текстил с приказни шарки. Много момиченца си мечтаят да приличат на принцесите от приказките. Ако създадете приказна стая, ще помогнете да сбъднат желанията си.

Надяваме се, че сте се вдъхновили и развълнували от тези идеи. Дано да сме ви убедили, че таванът не е просто бялата част над стените, а може да участва активно в дизайна на всяко помещение. Ако сте се решили да придадете неповторим чар на вашия дом, боядисвайки таваните си в мечтани цветове, потърсете изпълнител на идеите си в списъка с професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Тук ще откриете кратко описание на работата им, портфолио и снимки. Ако желаете да подберете правилния човек според условията, които предлага за вашите идеи, заявете проект безплатно.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Венцислав Димитров VIP
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
12 извършени проекта